FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul amenință Steaua! Informații de ultimă oră » 7 oameni de bază au revenit

Articol de - Publicat marti, 13 octombrie 2015 16:11

Vremea rea din aceste zile i-a trimis pe jucătorii Petrolului să caute cele mai bune soluţii pentru desfăşurarea antrenamentelor.

Dacă ieri Eusebiu Tudor a programat o şedinţă de pregătire în sală, astăzi antrenamentul s-a derulat la Izvorani, pe terenul sintetic de la Centrul Olimpic.

Îmbucurător pentru ploieşteni în perspectiva jocului cu Steaua de duminică seara este faptul că se pregătesc normal toţi jucătorii care au acuzat probleme medicale în ultimele zile.

Marinescu, Ropotan, Tamuz, Faug-Porret şi Moussa au reintrat în programul normal de antrenamente şi se vor afla pe teren în meciul cu Steaua.

Revin, de asemenea, Dacian Varga şi Ionuţ Peteleu care şi-au ispăşit suspendarea de o etapă. Singura absenţă la partida de duminică seara este cea a lui Nicolas Farina care nu va putea evolua din cauza unei accidentări.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
valentinn10
valentinn10  •  14 Octombrie 2015, 11:56

FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA 27

444001919101397
Florean Andrei  •  13 Octombrie 2015, 19:00

Degeaba au revenit, Steaua nu mai transferă de la Petrolul !

edward.
edward.  •  13 Octombrie 2015, 18:58

Plang de tristete si spaima la aceasta amenintare

Vezi toate comentariile (7)
Comentează