FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - DINAMO 1-0

Concluziile lui Pavicic după Petrolul - Dinamo: „Rezultatul corect era 0-0” » Ce le promite fanilor după debut

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 08:27 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 11:39

Mijlocașul croat Domagoj Pavicic (29 de ani) a debutat la Dinamo în înfrângerea cu Petrolul, 0-1.

Dintre jucătorii aduși în iarnă de „câini”, croatul a fost singurul care a jucat tot meciul la Ploiești. Iar la final a vorbit despre înfrângerea suferită de Dinamo și despre șansele de salvare de la retrogradare. 

Cine a impresionat și cine a dezamăgit în meciul Petrolul - Dinamo: „Îl simți că are potential, dar și o lehamite în a-l exploata” + Cum s-au descurcat noile achiziții ale alb-roșiilor
PETROLUL - DINAMO 1-0
Cine a impresionat și cine a dezamăgit în meciul Petrolul - Dinamo: „Îl simți că are potential, dar și o lehamite în a-l exploata” + Cum s-au descurcat noile achiziții ale alb-roșiilor

Concluziile lui Domagoj Pavicic după Petrolul - Dinamo

„A fost puțin greu de jucat pe acest teren. Dar cred că am făcut-o destul de bine. Am avut și noi câteva șanse de a marca, dar ei au înscris la final. Rezultatul corect cred că era 0-0, însă ei au câștigat. 

Suntem foarte dezamăgiți, dar avem o săptămână pentru a pregăti următorul meci. Mi s-a spus că meciul cu Rapid e un derby, că vor fi mulți spectatori la stadion și că există o mare rivalitate. Avem o săptămână să pregătim jocul. Trebuie să ne antrenăm la 100% și să o luăm meci cu meci. 

Vreau să evităm retrogradarea. Consider că avem o echipă bună. Mai sunt 17 meciuri, sezonul este lung, iar eu sunt un tip pozitiv și cred că vom avea rezultate bune. Le promit fanilor că vom da totul în fiecare meci. Nu putem promite că vom câștiga toate meciurile pentru că e fotbal și se poate întâmpla orice, însă eu pot promite că vom da totul pentru a nu retrograda”, a spus Domagoj Pavicic, citat de sport.ro.

Nu am făcut un joc rău, un egal era mai echitabil, dar nu mai contează, ei au luat toate punctele și noi trebuie să o luăm de la capăt. Nu mai e timp să așteptăm să se integreze jucătorii noi, trebuie să luăm puncte. Am avut câteva situații, poate cu puțină șansă puteam face mai mult. Timp nu prea este. O să îi ajutăm cum putem. Tot de noi depinde, șanse mai sunt, dacă vorbim matematic. 

Un punct nu ne prea ajută, ne trebuie 3, să ne apropiem de contracandidate. În play-out e care pe care. Nu ar fi o minune să ne salvăm. Poate din afară se vede mult mai delicat. E o situație dificilă, trebuie să băgăm câteva echipe sub noi. 

- Cristi Costin, extremă Dinamo

VIDEO Paul Papp: „Nu știu dacă Dinamo a avut vreo ocazie clară, cred că am avut și două penalty-uri”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ce nu s-a văzut la TV după Petrolul - Dinamo » Scandal pe teren, la un pas de bătaie

Kopic, prima reacție după 0-1 cu Petrolul: „Dinamo va mai face transferuri”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
parpalache
parpalache  •  21 Ianuarie 2024, 17:03
Postat de Trotsky pe 21 Ianuarie 2024, 12:02

Pentru ca Gorka a fost accidentat si nici OB nu-l prea mai folosea. Iar sistemul lui Kopic nu prevede mijlocas specializat exclusiv "la inchidere"

Dar ce„sistem”are Kopic?!

flintwalter
flintwalter  •  21 Ianuarie 2024, 16:02
Postat de Trotsky pe 21 Ianuarie 2024, 15:05

daca il banuiesti pe crapidistu' Nicolescu in stare sa organizeze un blat inseamna ca esgi mai varza ca randoom

pai aia de la voluntari au spus clar ca ar retrograda pentru voi,deci blatul a fost clar.qed

Trotsky
Trotsky  •  21 Ianuarie 2024, 15:05
Postat de flintwalter pe 21 Ianuarie 2024, 11:53

inca o dovada ca meciurile cu voluntari au fost blat. vitan barzesti nu joaca nimic si totusi a batut fara probleme tur-retur pe voluntari. unde erati acum daca pierdeati ambele emciuri cu voluntari cum era normal?

daca il banuiesti pe crapidistu' Nicolescu in stare sa organizeze un blat inseamna ca esgi mai varza ca randoom

Vezi toate comentariile (7)
Comentează