FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul e în pericol să piardă meciul cu Dinamo la "masa verde": "E un fel de luare la mișto"

Articol de - Publicat miercuri, 02 decembrie 2015 16:39

Lucian Rădulescu, omul de afaceri care a închiriat arena Petrolului pe numele său pentru ca echipa ploieșteană să poată disputa partida de pe teren propriu în compania lui CFR, scor 1-0, se teme că formația găzarilor poate pierde următoarul meci de acasă la "masa verde".

Rădulescu a făcut o nouă cerere către SGU (Servicii de Gospodărie Urbană) pentru a-i închiria stadionul echipei Petrolul la meciul din etapa viitoare cu Dinamo, însă a fost refuzat pentru că cei de la SGU au spus că utilizatorul final este tot Petrolul.

Singurele variante la care se putea apela erau stadioanele Brașovului și Buzăului, însă variantele au picat pentru că nu aveau avizul ISU.

Nici măcar Piteștiul nu reprezintă o soluție pentru Petrolul, pentru că stadionul din Trivale e închiriat de Steaua. Astfel, formația antrenată de Mihai Stoichiță ar putea pierde jocul cu Dinamo la " masa verde".

"Șeful de la departamentul juridic, Gheorghe Constantin, a zis că îmi dă un răspuns în 30 de zile. Este un fel de luare la mișto, fiindcă data trecută mi-a dat răspunsul pe loc. Ei știau și prima dată că iau stadionul pentru Petrolul, era un lucru pe care îl cunoștea toată țara.

Să fie limpede că nu fac asta pentru a candida la primărie la anul, ci doar pentru că mi se pare normal ca publicul ploieștean să aibă parte de meciurile Petrolului pe propriul stadion. E o acțiune pe care o fac fără nici un interes personal.

Nu contest diferendele financiare existente între Petrolul și SGU, dar asta nu înseamnă că orașul trebuie să ia dreptul oamenilor să asiste la un spectacol portiv, într-un oraș în care autoritățile n-au fost în stare nici măcar să asigure iluminatul festiv de sărbători", a spus Lucian Rădulescu.

Partida dintre Petrolul și Dinamo este programată în etapa a 21-a, luni, de la ora 20:30.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
nicolas_blu
nicolas_blu  •  03 Decembrie 2015, 16:24

nu avem nevoie de 3 puncte la masa verde...o sa castigam pe teren ..Asa ca vrem ca meciul sa se joace!!

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  02 Decembrie 2015, 23:19
Postat de Curilianu Liviu pe 02 Decembrie 2015, 23:13

Au arat acolo?tribune frumoase,gazon de liga 4 spre 5,cred ca Petrolul anul asta nu scapa,le pune pedica cei de acolo,ma intreb cum naiba echipa orasului si tu nu ii lasi sa joace acolo?

vor plati la alegerile locale din vara viitoare !

1650189735229298
Curilianu Liviu  •  02 Decembrie 2015, 23:13

Au arat acolo?tribune frumoase,gazon de liga 4 spre 5,cred ca Petrolul anul asta nu scapa,le pune pedica cei de acolo,ma intreb cum naiba echipa orasului si tu nu ii lasi sa joace acolo?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close