FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul Ploieşti îşi prezintă lotul pe 15 iulie cu o fostă cîştigătoare a Cupei Campionilor Europeni

Articol de - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 30 mai 2012 16:52

Echipa lui Mircea Rednic îşi va prezenta lotul şi achiziţiile pe 15 iulie într-un amical de lux tocmai cu Steaua Bucureşti!

Partida de verificare este perfectată în urma amiciţiei dintre cei doi finanţatori, Florian Walter, respectiv Gigi Becali. Este, totuşi, un amical cu un oarecare grad de risc, avînd în vedere incidentele ce-au fost în toamnă, cînd un huligan a intrat pe gazon şi l-a lovit pe George Galamaz, atunci la Steaua.

Destinul face ca apărătorul să joace din această vară tocmai la formaţia galben-albaştrilor, trecînd, alături de mai mulţi fotbalişti, la echipa prahoveană.

Petrolul, Manchester City de România » Ce super-echipă va avea Rednic sezonul viitor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
nanoskull
nanoskull  •  01 Iunie 2012, 20:02

sa ma pis pe stelemeaua

bmwuty
bmwuty  •  31 Mai 2012, 12:14

sa ma pish pe steua!

stcstoica
stcstoica  •  31 Mai 2012, 09:29

Cine p**a mea e steaua? Toti taranii o iubesc...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează