FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Petrolul, pregătită să atace locul 1 ocupat de Steaua » Ploieştenii au mai realizat un transfer

Foto: fcpetrolul.ro
Foto: fcpetrolul.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 14:05

Petrolul a mai adus un fotbalist, iar astăzi a fost prezentat. Rok Kronaveter e mijlocaş ofensiv şi a semnat cu formaţia prahoveană pînă la finele acestui sezon.
Ultima dată fotbalistul în vîrstă de 28 de ani a jucat în Ungaria, la Gyor ETO, venind la Petrolul din postura de jucător liber, iar între 2010 şi 2012 a evoluat pentru Energie Cottbus. Jucătorul a fost în probe la "găzari", iar Mircea Rednic a rămas impresionat de calităţile fotbalistului sloven.

"Rok e un fotbalist valoros, are referinţe foarte bune şi sînt sigur că ne va ajuta. Se va adapta imediat, iar în perioada următoare îl vom aduce la o formă optimă care să-i permită să intre la meciurile oficiale, dar totul depinde doar de el", a spus Mircea Rednic, conform site-ului oficial al Petrolului.

Jucătorul s-a declarat entuziasmat după această mutare: "Am ajuns la un club important din România, cu nişte suporteri extraordinari. Mă bucur că mi s-a dat această şansă şi sper sa fac lucruri bune la noua mea echipă. Am găsit aici un grup unit şi valoros, iar împreună cu staff-ul tehnic avem încredere că ne vom îndeplini tot ce ne-am propus în actualul campionat. Sper ca lumea să fie mulţumită de mine, pentru că prelungirea contractului va fi o formalitate".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
rozu
rozu  •  06 Martie 2015, 23:18

petrolul si tg. mures sufla in ceafa fcsb-ului. sper macar una sa treaca de ea!

sanduard
sanduard  •  06 Martie 2015, 21:03

Arbitrul a fost un HOT la fel si arbitri de poarta ,Papp trebuia eliminat si nu a acordat penalty, a perlungit meciul peste limita , Teixeira a dat lectii de fotbal pacat ca Petrolul a fost invinsa de arbitri nu de Steaua .la acest meci 1-1 pentru Petrolul este o infangere.

duta_dd
duta_dd  •  06 Martie 2015, 19:43

Nici nu ma indoiesc ca Petrolul va lua campionatul; gigiPUSCARIE trebuie acum sa dea banii pe eliberare conditionata

Vezi toate comentariile (40)
Comentează