FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - RAPID

VIDEO + FOTO Haos pe „Ilie Oană”! Fanii au întrerupt meciul, aprinzând torțe și fumigene

Haos pe „Ilie Oană”! Fanii au întrerupt meciul după doar 2 minute, aruncând cu torțe și fumigene
Haos pe „Ilie Oană”! Fanii au întrerupt meciul după doar 2 minute, aruncând cu torțe și fumigene

Articol de , - Publicat sambata, 13 august 2022 21:50 / Actualizat sambata, 13 august 2022 22:18

Petrolul Ploiești - Rapid. 15.000 de fani au creat o atmosferă fabuloasă la „Primvs Derby”. A fost un meci așteptat, după o pauză de 7 ani, timp în care cele două grupări au trăit perioade dificile, peste care au trecut și datorită susţinerii necondiţionate a fanilor

Giuleștenii au plecat cu autocarele de la propriul stadion. Drumul era ticsit de jandarmi, alții așteptându-i în Ploiești. 500 de fani alb-vișinii au mers pe arena prahoveană.

Pe străzile înguste din jurul stadionului i-au așteptat mii și mii de fani ai Petrolului. De toate vârstele, de la cei mai mici la cei vârstnici. Toți pregătiți de spectacol. „Thunderstruck”, melodia celor de la AC/DC, a încălzit atmosfera ca la un adevărat concert.

Petrolul - Rapid, meci de gală

Înarmați ca la un meci de gală, cu steaguri, fulare și nelipsitele tobe din dotare, au intrat printre primii în stadion, ocupându-și sectorul destinat, însoțiți de fluierăturile gazdelor. O mare de fulare și steaguri imense au colorat instant peluza destinată rapidiștilor, care au pornit fiesta.

Dar „lupii” au fost mai mulți! Mult mai mulți. 14.500 de fani ai Petrolului au făcut din „Primvs Derby” un meci de sold-out în doar două zile de la punerea în vânzarea a biletelor. Îmbrăcați în galben, iar cei din galerie în negru, ploieștenii n-au tăcut o secundă și au dat un adevărat recital.

Cu jumătate de oră înainte de start, porțile arenei s-au închis, stadionul era full! Nu mai exista niciun loc disponibil, doar câteva sute de scaune libere pentru siguranță, între cele două galerii.

+17 FOTO

Atmosferă incendiară la Petrolul - Rapid

Imnul Petrolului incendiază stadionul. Fanii se ridică și cântă din toți plămânii. Galeria își intră în rol, un banner imens, acoperă instant toată peluza. „Hooligans” și un personaj războinic. Peluza opusă tot a gazdelor se „aprinde” sub un nou banner uriaș. „Primvs Derby” scrie pe el.

Zeci de petarde explodează în peluză, zeci de fumigene și torțe luminează peluzele. Materialele pirotehnice fac un adevărat iureș. E haos! Arbitrul Cătălin Popa oprește partida după doar două minute, dar nimeni nu se oprește în tribune. Fanii continuă nebunia. Torțele și petardele sunt aruncate din peluză. Crainicul intervine și el. Degeaba!

Până la urmă, meciul a fost întrerupt 10 minute pentru a se dispersa fumul torțelor aprinse de fani. Luaseră foc și câteva bannere, acest detaliu contribuind la lipsa de vizibilitate.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Ce au strigat fanii la UTA - U Cluj, după un gol anulat de VAR + Reacția lui Benga

VIDEO Pe cine a lăudat Mirel Rădoi înaintea disputei cu CS Mioveni: „Îl apreciez foarte mult!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
FCUCraiova
FCUCraiova  •  14 August 2022, 13:35

Alooo nu a fost nici un ''HAOS'' a fost spectacle ça si la Craiova cand face PeluzaSud97 spectacol , cum fac mai multi , dar in capetele voastre seci ça si a celor de la lpf este ''HAOS'' vai de voi, ba vreti sa stati ça la teatru sau la cinéma duceti-va acolo lasati fotbalul sa fie ça in America de sud si altele Care fac asemenea spectacol

ucluj2011
ucluj2011  •  14 August 2022, 02:45
Postat de vasileroaita pe 13 August 2022, 22:48

Aceia nu sunt fani. Sunt ***!!

Oh , te înșeli amarnic!!! Tocmai că ĂȘTIA (rapidiștii și petroliștii) sunt fani adevărați. Cei mai tari din România. De departe!!! Dar cred că asta știai și tu.

ucluj2011
ucluj2011  •  14 August 2022, 02:27

1.000 de bilete au primit rapidiștii , 1.000 de fani au fost la meci , mult mai puține bilete decât fanii rapidiști care au fost în fața stadionului Giulești înainte de plecarea spre Ploiești pentru a primi biletele!!! Era mișto să le fi dat toată peluza. oricum s-au auzit de nenumărate ori cu toate că au fost 1 la 14.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează