FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Foto Petrolul s-a întărit de la FCSB și Farul » Ambele transferuri oficializate astăzi

Musi în tricoul galben-albastru. Foto: Facebook / FC Petrolul Ploiesti
Musi în tricoul galben-albastru. Foto: Facebook / FC Petrolul Ploiesti

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 14:21 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 18:33

Petrolul Ploiești și-a consolidat astăzi lotul cu două nume de la FCSB și Farul: extrema Alexandru Musi (18 ani), respectiv vârful Ionuț Cojocaru (19). Ambii vor evolua în sezonul viitor sub formă de împrumut. 

Aflată în cantonament în Slovenia, Petrolul a oficializat astăzi două achiziții, ajungând la un total de șase fotbaliști aduși în această vară. 

Atac împotriva „principalilor-marionete” din Liga 1: „Meseria de antrenor a fost dusă în derizoriu. D-aia m-am și lăsat”
PRIETENII LUI OVIDIU
Atac împotriva „principalilor-marionete” din Liga 1: „Meseria de antrenor a fost dusă în derizoriu. D-aia m-am și lăsat”

„Lupii” au anunțat împrumutul mijlocașului Alexandru Musi (18 ani) de la FCSB: 

„În vârstă de 18 ani, Musi și-a făcut junioratul în Spania, la CF Valencia, și a debutat în Superliga la începutul stagiunii 2022-2023, bifând trei apariții pentru FCSB, grupare de care aparține și pentru care a jucat și în grupele Conference League. 

La începutul anului a fost împrumutat la ACSM Politehnica Iași, fiind, în primăvară, unul dintre oamenii de bază ai moldovenilor în cursa pentru promovarea în primul eșalon, cu 5 goluri marcate în cele 13 partide disputate. 

Internațional de juniori, Musi a fost convocat constant, în ultimii ani, la acțiunile reprezentativelor „U18” (6 selecții, un gol marcat) și „U19” (opt selecții)”. 

Puțin mai târziu, Petrolul a anunțat și aducerea atacantului Ionuț Cojocaru (19 ani), fotbalistul Farului fiind cedat de Hagi tot sub formă de împrumut: 

Petrolul s-a întărit de la FCSB și Farul » Ambele transferuri oficializate astăzi
Ionuț Cojocaru, împrumutat la Petrolul. Foto: Facebook/FC Petrolul Ploiești

„Aparținând de Farul Constanța, tânărul fotbalist a fost împrumutat de către clubul nostru până la finalul sezonului 2023-2024. În vârstă de 19 ani, Cojocaru joacă pe postul de atacant central și a făcut parte din lotul câștigătoarei titlului național în ultima ediție de campionat. 

De asemenea, noul echipier al „lupilor” este internațional „U20”, bifând, pentru reprezentativa tării noastre, patru apariții în Elite League”. 

Petrolul are programat în această seară un amical cu FC Shkendija (Macedonia de Nord, prima ligă), de la ora 18:30, ora României. 

Toate mutările verii la Petrolul: 

Veniri: Zoran Mitrov (FC Brașov), Guilherme Garutti (CS Mioveni), George Gavrilaș (Metaloglobus), Lukas Zima (Venlo), Alexandru Musi (FCSB), Ionuț Cojocaru (Farul)
Reveniri: Mihai Velisar (Chiajna), Alexandru Sabău (CSA Steaua), Mihai Constantinescu (Chiajna), Dragoș Gheorghe (CSA Steaua), Alin Botogan (Slobozia), Vlad Prejmerean (Slobozia), Alexandru Saim Tudor (FC Brașov), Antoniu Manolache (Gloria Bistrița), Ioan Tolea (Pucioasa), Juan Pătrașcu (Păulești), Aris Oprea (Afumați), Mihai Nițescu (Blejoi), Alexandru Radu (Afumați), Cristian Licsandru (FC Voluntari II), Sebastian Bălașa (Blejoi) 
Plecări: Mathaus (liber), Octavian Vâlceanu (FC Voluntari), Florin Borța (CSU Craiova), Ricardo Grigore (Dinamo)

Alte știri de azi din SuperLiga: 

Becali spune că a făcut două transferuri în ciuda lui Șumudică și Rotaru: „Faci sânge cu mine? Vai, vai, vai!”
FCSB
Becali spune că a făcut două transferuri în ciuda lui Șumudică și Rotaru: „Faci sânge cu mine? Vai, vai, vai!”
Dinamo în corzi » „Câinii” au primit o veste foarte proastă: „99 la sută nu se va judeca!”
DINAMO
Dinamo în corzi » „Câinii” au primit o veste foarte proastă: „99 la sută nu se va judeca!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează