FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Petrolul se întăreşte cu foşti jucători la Steaua şi CFR Cluj!

Geraldo Alves va semna cu Petrolul
Geraldo Alves va semna cu Petrolul

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 august 2012 15:58

Petrolul l-a cedat pe Lukasz Szukala la Steaua pentru 300.000 de euro, dar se şi întăreşte. Mircea Rednic va avea la dispoziţie un nou fundaş central şi un mijlocaş ofensiv

Fostul stelist Geraldo Alves (31 de ani) va semna cu Petrolul şi-l va înlocui pe Szukala în angrenajul ploieştenilor. Cel de-al doilea transferat este Stojan Vranjes (25 de ani), care a evoluat ultima dată pentru CFR Cluj.

Ambii jucători vor semna cu Petrolul din postura de liberi de contract.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (39)
sibelius
sibelius  •  17 August 2012, 20:50
Postat de nubreed pe 17 August 2012, 18:59

Ce Becali prost baaaa a preferat sa dea 400.000 pe Szukala in loc sa il mai tina pe Geraldo 2 sezoane cu aceeasi bani , Geraldo care era o certitudine. Cele mai mari tepe si le-a luat . Mereu ne pricopsim cu chiftele gen Chipciu , Tanase , Toja . Cand ma gandesc ce usor le-a dat drumu la fotbalisti buni Thereau , Maicon , Tiago Gomes , Geraldo X(X(X(

Mai lipsea sa amintesti de Elton. Thereau e un jucator mediocru care a prins la Steaua cea mai buna perioada din cariera sa. Tiago Gomes a disparut din peisaj. Daca o super-valoare ca Geraldo ajunge la Petrolul inseamna ca avem niste standarde foarte scazute. Geraldo a fost a jucat foarte bine la Steaua. Ramane de vazut ce va face la Ploiesti. Maicon....sa-l vedem la Donetk.

utaaradan
utaaradan  •  17 August 2012, 19:11

tradus inseamna ca petrolul va sta capra la miorita......

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  17 August 2012, 19:02
Postat de rapid_visiniu pe 17 August 2012, 19:00

Cel mai bun fundas strain din campionatul nostru a fost de departe Marcos Antonio.E adevarat,in ultimele etape a cam gafat(iar Perja spunea ca-s multe lucruri ca nu s-au spus ce s-a intamplat acolo),dar nu uita,Antonio timp de 2 sezoane a dus in carca apararea Rapidului,dovada ce haos e acum in apararea Rapidului.Pe cand langa Geraldo era un Chiriches care era in apogeul carierei sale(de pana acum).

*ma refeream la fundasi CENTRALI staini.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează