FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIȚII

EXCLUSIV Investitorul care a licitat pentru FCSB e ademenit în SuperLigă: „Să vină la noi! Asigurăm performanța”

Simion Apreutese // sursă foto: Facebook
Simion Apreutese // sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 10:46 / Actualizat marti, 09 mai 2023 11:34

Petrolul Ploiești îl așteaptă cu brațele deschise pe omul de afaceri Simion Apreutese, care a licitat pentru FCSB.

Fondator al unei companii de transport și deținător al unei firme din domeniul pieselor auto, Simion Apreutese s-a arătat de curând interesat să cumpere clubul FCSB, pe care Gigi Becali se declarase deschis să-l vândă. 

Două transferuri blocate de galerie la clubul din Liga 1: „Am zis că iese iureș. Au venit suporterii și mi-au arătat imaginile”
TRANSFERURI
Două transferuri blocate de galerie la clubul din Liga 1: „Am zis că iese iureș. Au venit suporterii și mi-au arătat imaginile”

Nu i-a ieșit, din moment ce latifundiarul din Pipera s-a răzgândit, dar Apreutese rămâne în continuare interesat să investească în fotbalul românesc.

VIDEO. Simion Apreutese, invitat să investească la Petrolul Ploiești

Dacă la FCSB și UTA n-a avut succes, fiind interesat de clubul arădean anul trecut, Apreutese este așteptat cu brațele deschise la Petrolul Ploiești, unde președintele Claudiu Tudor l-a invitat public, la GSP Live, să se implice.

„Este foarte greu să găsim milionari în România care să investească precum la Chelsea sau alte echipe din Europa”, a afirmat Tudor în această dimineață la GSP Live.

„Uite, e un domn Apreutese. Aparent există oameni care ar vrea să investească, dar nu sunt lăsați”, a fost răspunsul moderatorului Costin Ștucan, în urma căruia Tudor a lansat invitația pentru Apreutese:

Să vină la Ploiești, eu și Marian Copilu îl asigurăm de performanță, el să vină să contribuie financiar. Sută la sută!”.

Claudiu Tudor, președinte Petrolul: „S-au plătit o mare parte dintre datorii”

Președintele Petrolului spune că situația financiară a clubului este stabilă în prezent, odată cu venirea lui Marian Copilu în conducere. Chiar și așa, posibilitățile „lupilor” sunt limitate, iar aceștia așteaptă mai mulți sponsori lângă echipă.

„Lucrurile s-au liniștit la club odată cu venirea lui Marian Copilu. S-au plătit o mare parte dintre datorii, jucătorii stau foarte bine cu banii, au luat primă 900 de euro săptămâna trecută.

Probabil pe 15 vor lua din nou salariile și săptămâna asta primele de la ultimul joc. Lucrurile sunt pe un făgaș normal de la venirea lui Marian.

Marian a și spus într-o discuție cu suporterii: «Nu sunt Dan Șucu, nu sunt Gigi Becali, ăștia sunt cei 2 lei pe care îi am, dar încercăm mai departe cu ajutorul meu și al celor din club să atragem sponsori și să ducem clubul mai departe»”, a transmis Tudor.

Citește și: 

Portarul de la UTA Arad, iritat de limbajul arbitrului: „Asta mi-a zis. Păi, sunt câine?”

Detaliul observat aseară la Tavi Popescu l-a făcut să exclame în direct: „Ați mai văzut în viața voastră?! Cu tot respectul, așa nu va ajunge niciodată fotbalist”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
VardyParty
VardyParty  •  09 Mai 2023, 13:08

Păi ăsta e si cuvântul-cheie: „Este foarte greu să găsim milionari în România. “ Ce te face sa crezi că ăsta e unul? Doar ca l-a prezentat Ilie? Ăștia de la Ploiești erau mai puțin naivi, pe vremuri.

alex03036
alex03036  •  09 Mai 2023, 11:58

Bijnițarul din Pipera nu e Latifundiar si nu a vrut nicio clipă sa vândă. Iar voi știți lucrurile astea dar sunteți ipocriți

dr.jivago
dr.jivago  •  09 Mai 2023, 11:39

Sa vina la Ploiesti! Sa vina cu banii!!! Ca noi comandam ,100%!:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează