FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

VIDEO + FOTO Petrolul testează un fotbalist care a înscris împotriva lui PSG

Harrison Manzala, în duel cu Verratti, într-un Amiens - PSG din 2018 / FOTO: Imago
Harrison Manzala, în duel cu Verratti, într-un Amiens - PSG din 2018 / FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 11 august 2022 01:23 / Actualizat joi, 11 august 2022 10:08

Mijlocașul Harrison Manzala Tusumgama (28 de ani) este în teste la prim-divizionara Petrolul Ploiești. 

Petrolul s-a impus miercuri într-un meci amical disputat împotriva lui CSO Plopeni, formație din al treilea eșalon, scor 5-0. 

Dan Petrescu fuge de „jandarm”: „Să nu mă caute prin tribune că o fac degeaba!” » Riscă să fie amendat cu 10.000 €!
CFR CLUJ
Dan Petrescu fuge de „jandarm”: „Să nu mă caute prin tribune că o fac degeaba!” » Riscă să fie amendat cu 10.000 €!

Nicolae Constantin, antrenorul „lupilor galbeni”, l-a văzut la lucru și pe mijlocașul Harrison Manzala Tusumgama, născut în Franța, dar care a evoluat pentru reprezentativa de tineret a Republicii Democrate Congo.

Petrolul îl testează pe Harrison Manzala 

Ultima dată la SC Bastia, jucătorul în vârstă de 28 de ani are un CV bogat, în care se regăsesc și 44 de prezențe în prima ligă din Franța, între 2017 și 2019, interval în care a evoluat pentru Amiens SC și Angers SCO. 

Petrolul testează un fotbalist care a înscris împotriva lui PSG
Harrison Manzala Tusumgama, în stânga imaginii

Manzala are, de asemenea, și experiența primelor eșaloane din Israel (Maccabi Petah Tikva-2019) și Turcia (Kayserispor -2020/2021), iar de-a lungul carierei a mai jucat în divizia secundă din Franța, pentru AC Le Havre și Le Mans. 

Harrison Manzala a marcat un gol în poarta lui PSG, pe 18 decembrie 2019. Le Mans, formația lui din acel moment, a pierdut cu 1-4 în Cupa Ligii Franței.

Petrolul se pregătește pentru derby-ul cu Rapid

În formula Moroz – Mathaus, Olaru, Horj – Borța, Cebotaru, Dumitriu, Velisar – Bratu, Irobiso, Manzala, cu Avram, Tucaliuc, Dragoș Gheorghe și Măzărache intraţi pe parcurs, petroliştii s-au impus cu 5-0 în meciul amical cu Plopeni. Golurile au fost marcate de Mario Bratu, Măzărache (2), Dragoş Gheorghe şi Cebotaru.

A fost ultimul test al Petrolului înaintea derby-ului cu Rapid, programat sâmbătă, de la ora 21:45, pe arena „Ilie Oană”.

VIDEO Fundașul portughez al Petrolului, Marian Huja: „Mi-aș dori să joc pentru naționala României. Imnul îl fredonez în gând”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

EXCLUSIV Mutu, buget uriaș de transferuri la Rapid » Două nume importante pe listă + visează la două vedete de la FCSB! Becali, furios: „Șucu să cumpere de la mine?!”

EXCLUSIV Scandal la Dinamo » Chipul lui Cătălin Hîldan a dispărut de pe tricouri! Suporterii și fratele „Unicului Căpitan” au luat foc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  11 August 2022, 11:50

Ce valoare are ca a marcat impotriva PSG daca il testeaza ca sa vezi Petrolul. E distractiv rau la noi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează