FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 1-1

Petrovici: "Ne-am regăsit pe final de meci, păcat că n-am jucat aşa de la început"

Vladimir Petrovici
Vladimir Petrovici

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2010 00:00

Tehnicianul echipei FC Timişoara, Vladimir Petrovici, a declarat după remiza cu Steaua, scor 1-1, că a fost un meci bun atît pentru formaţia sa cît şi pentru public.

"A fost un meci bun pentru noi şi pentru public. A fost un joc adevărat. Am avut şi noi şi Steaua partide foarte grele în cupele europene. Ne-am regăsit pe final de meci, păcat că n-am jucat aşa de la început.

La început intenţia noastră a fost să blocăm atacurile Stelei, ştiam că Steaua începe foarte bine meciurile în prima jumătate de oră. Cu siguranţă ne va fi mult mai uşor de acum în campionat, pentru că în cupele europene sunt meciuri foarte solicitante", a spus Petrovici.

Antrenorul a precizat că Ianis Zicu devine un jucător important pentru FC Timişoara. "El nu a venit pregătit, abia acum începe cu adevărat campionatul pentru el", a menţionat Petrovici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
daniel_ray
daniel_ray  •  30 August 2010, 10:26

R.E.S.P.E.C.T! Asa e, ieri am pierdut 2 puncte mari

callromania.ro
callromania.ro  •  30 August 2010, 01:30
Postat de un1ul pe 30 August 2010, 01:17

Dupa ce suntem fortati sa scoatem tot mijlocul, normal ca ati facut si voi ceva. Steaua a jucat fara schimbari tactice si cu 3 rosii a la handbal. adica jucatori scosi fortat si inlocuiti cu pana la epuizare si peste!

pai daca ati denivelat tererenul ca sa se rupa timisorenii iata ca vi s-au rupt voua "vedetele". sau asa e terenul din ghencea de divizia C. asa va respecta armata sau cine o mai fi responsabil pe acolo cu gazonul.

callromania.ro
callromania.ro  •  30 August 2010, 01:27

poate petrovici a crezut ca juca cu steaua rosie belgrad si s-a multumit cu un egal. prima data am crezut ca e o tactica sa ii adoarma pe steaua dar el chiar a crezut ca noi ne multumim cu un egal cu steaua. daca-l mai aud vreodata ca se multumeste cu egal cu vreo echipa din romania s-a dus respectul meu pt. acest antrenor sarb. sa-i spuna cineva ce inseamana TIMISOARA. sa-i spuna cineva ca aicea e Banatul! aicea-i Tara Noastra ......................

Vezi toate comentariile (5)
Comentează