FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Petrucci a semnat pe 3 ani cu Rizespor, dar vrea să revină la Cluj: "Într-o zi mă voi întoarce!"

Petrucci a jucat doi ani la CFR, septembrie 2014 - august 2016. A venit gratis // Foto: Mediafax
Petrucci a jucat doi ani la CFR, septembrie 2014 - august 2016. A venit gratis // Foto: Mediafax

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2016 00:00

Davide Petrucci, 25 de ani, a semnat pe 3 sezoane cu Rizespor, dar mărturisește că gruparea din Gruia va rămâne mereu în inima sa.

- Davide, a venit ca o surpriză transferul tău...
- Da, s-au interesat de mine mai multe formații, însă Rize m-a vrut cu adevărat. Totul s-a întâmplat foarte repede.

- Să înțeleg că ești mulțumit de ce ți-au oferit, nu?
- Foarte! E o șansă bună pentru mine să evoluez într-o ligă cu jucători mari ca van Persie, Sneijder, Eto'o, Muslera sau Lens.

- Nu ţi-e frică de situația tensionată din Turcia?
- Fiecare loc din lume poate fi periculos. Am fost în Turcia să semnez contractul și din câte am văzut pe acolo nu mi s-a părut deloc periculos.

- Ce ai în suflet, acum, când pleci de la CFR?
- Vreau ca prin această mutare să mă dezvolt ca fotbalist, să îmi forțez limitele. Vreau să ajung în top și cred că CFR a fost un pas foarte important în cariera mea. Vreau să mulțumesc absolut tuturor persoanelor pe care le-am întâlnit la Cluj, de la colegi la suporteri. Pentru mine au fost doi ani incredibili, am întâlnit superoameni și sunt mândru că am reușit să câștigăm o Cupă împotriva tuturor. Cu siguranță, într-o zi mi-ar plăcea să mă întorc.

- E o diferență financiară atât de mare între CFR și Rizespor?
- Da, chiar una mare! În Turcia au venit în ultimii ani și continuă să vină fotbaliști uriași, deci trebuie să fie o diferență. Dar CFR rămâne un club mare cu istorie frumoasă. E drept, în acest moment sunt ceva probleme. Sper să se rezolve tot cât mai curând și să se întoarcă acolo unde îi este locul.

- A fost ceva adevărat în povestea cu naturalizarea ta?
- Nu știu... Eu am citit despre acest subiect în ziare și am văzut la TV, dar nimeni nu m-a sunat vreodată să îmi spună ceva concret.

- Cum crezi că va evolua cariera ta de acum înainte?
- Vreau să joc, să evoluez ca jucător, să întâlnesc vedete și să încerc să fiu cât mai bun. Pentru moment e un pas bun pentru mine transferul la Rize, însă nu vreau să mă opresc aici!

"În România mi-am făcut o grămadă de prieteni pe care îi voi vizita cu fiecare ocazie"
Davide Petrucci

7goluri în 58 de meciuri are Davide în Liga 1

450.000 € este suma pentru care CFR l-a cedat pe Petrucci

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close