FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pică transferul la Saint Etienne? » Latovlevici e prea scump pentru francezi!

Transferul lui Latovlevici la Saint Etienne are şanse mari să pice.
Transferul lui Latovlevici la Saint Etienne are şanse mari să pice.

Articol de , - Publicat marti, 03 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2012 20:39

Steaua n-a acceptat să scadă deloc din preţul de 1,5 milioane de euro pe care i l-a stabilit lui Iasmin şi Saint Etienne n-a mai trimis oferta.

Iasmin Latovlevici n-are norocul lui Bănel! Nicoliţă a ajuns la Saint Etienne şi datorită unui compromis pe care l-a făcut Becali, scăzînd preţul lui la 700.000 de euro, dar patronul nu mai face o concesie şi pentru fundaşul stînga dorit tot de gruparea "verde". Steaua i-a anunţat pe francezi că preţul lui Latovlevici e de 1,5 milioane de euro, deci mai mult decît dublu faţă de cît a costat Bănel.

În discuţiile preliminare, oficialii fostului club al lui Platini s-au arătat extrem de interesaţi, doar că ei n-au mai trimis o ofertă oficială pentru jucător. Inclusiv steliştii aveau impresia că afacerea se va face şi programaseră ca Iasmin să meargă în Hexagon într-una dintre zilele acestea, ca să-şi negocieze contractul personal. Presa din Franţa a scris că Saint Etienne speră să aibă o reducere şi să plătească sub un milion de euro pentru apărătorul român, dar Steaua i-a mandatat pe cei care se ocupă de negocieri să accepte tranzacţia numai pentru suma specificată, 1,5 milioane de euro, aşa că discuţiile dintre cluburi vor continua doar în situaţia în care Saint Etienne va alege să suplimenteze oferta.

Excelent pentru Twente
Dacă Latovlevici ratează transferul în Franţa, Steaua pierde banii pe care i-ar fi încasat de pe urma jucătorului, dar are şi de cîştigat. L-ar putea folosi pe Iasmin în "dubla" cu Twente, un element important, întrucît lista de Europa League a rămas una destul de săracă, urmare a plecării lui Galamaz şi a lui Emeghara, la care s-a adăugat suspendarea lui Bourceanu pentru meciul tur contra olandezilor. Cu Latovlevici păstrat, Brandan poate juca fără probleme în locul căpitanului, în linia de mijloc.

Cum va arăta Steaua cu Twente, dacă transferul cade definitiv: Tătăruşanu - Dănănae, Geraldo, Chiricheş, Latovlevici - Chipciu, Prepeliţă, Brandan, Tănase - Rusescu, Nikolici

300.000 de euro a plătit Steaua pentru Latovlevici acum un an şi jumătate, cînd l-a cumpărat de la Timişoara. La Poli era rezervă, din cauza concurenţei cu Sepsi

30.000 de euro lunar ar cîştiga Latovlevici în Ligue 1, de trei ori mai mult decît primeşte acum, la Steaua

Hizo rîde de Steaua, Edi îl ceartă

Performanţa Stelei, accesul în primăvara Europa League, e ironizată de Viorel Hizo: "Echipa asta e ridicată în slăvi că s-a calificat înaintea lui Maccabi Haifa şi a lui AEK Larnaca, pe care de obicei le întîlnim în amicale şi mă enervez dacă nu le batem la trei-patru goluri diferenţă! Noi am pierdut doar două meciuri într-o grupă cu Lazio, Sporting şi Zurich, dar sîntem trecuţi la şi alţii". Edi Iordănescu s-a supărat pe "Dulău": "Cînd începi anul uitîndu-te cu invidie în curtea altuia, rişti să-l închei la fel!".

Ogăraru devine disponibil
Steaua a fost tentată în ultimul an să-l readucă pe George Ogăraru, dar revenirea fundaşului a fost stopată fie de refuzul lui Sion de a-l elibera, fie de opoziţia lui Mihai Stoica. De data asta, Ogăraru e foarte aproape să devină liber de contract, deci disponibil pentru orice club, inclusiv pentru Steaua. Sion, formaţia la care e legitimat, a fost penalizată de federaţia elveţiană cu 36 de puncte şi e, practic, retrogradată. George are 31 de ani şi a avut ultima apariţie într-un joc oficial în august 2011.

Amendaţi pentru petrecere!
Steliştii au sărbătorit în centrul Bucureştiului calificarea în "16"-imile Europa League şi plătesc pentru asta. Jandarmeria a amendat clubul cu 3.000 de lei, iar fotbaliştii care au participat au primit avertismente. Jucătorii şi antrenorul Ilie Stan au mers la Universitate după victoria cu AEK Larnaca, partida care a definitivat calificarea.

"Chipciu e stelist!"
Ioan Becali a explicat de ce Dinamo n-a avut nici o şansă să-l ia pe Alex Chipciu: "Fotbalistul a vrut la Steaua. Ce argumente să-i fi adus eu ca să-i demonstrez că e o alegere greşită, cînd are şansa să joace în Europa League?". Giovanni e impresionat de achiziţiile roş-albaştrilor: "Chiricheş e foarte bun, Chipciu la fel. Nu ştiu ce se va mai întîmpla cu Wesley şi cu Dănănae, dar Steaua are ocazia să creeze scheletul echipei naţionale a României, în scurt timp".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
asc21
asc21  •  03 Ianuarie 2012, 12:40

Este cam varza asta, de pe partea lui se iau cele mai multe goluri. Nici cand este langa adversar nu face marcaj.

imperator
imperator  •  03 Ianuarie 2012, 08:59

300.000 de euro a plătit Steaua pentru Latovlevici acum un an şi jumătate, cînd l-a cumpărat de la Timişoara. La Poli era rezervă, din cauza concurenţei cu Sepsi . ______________________________________________________________ Pai si daca il da cu 7 sau 800.000 tot a facut Jiji o afacere buna .

draki
draki  •  03 Ianuarie 2012, 02:22

ar fi bine sa pice dar oricum e de ochii lumii asta ca sa obtina 1,2 pe el, va fi vandut si pe 1 mil oricum... consideratil deja plecat 1000%

Vezi toate comentariile (4)
Comentează