FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pică transferul lui Hamza? Steaua are concurenţă! A apărut o altă ofertă pentru atacant

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 18:48

Impresarul lui Younnes Hamza, Mihai Joiţa, a declarat în direct la Look TV că fotbalistul are o ofertă din Rusia şi că s-ar putea să nu mai ajungă la Steaua.

" Steaua discută cu Plovdiv. Dacă cele două cluburi se vor înţelege, se va găsi o soluţie ca Hamza să vină la Steaua. Hamza a avut o discuţie individuală cu antrenorul şi sînt şanse ca jucătorul să nu ajungă în Ghencea.

Este foarte important pentru Hamza să prindă un transfer la o echipă care să-i asigure stabilitatea financiară. A fost o discuţie de principiu cu Steaua, dar nu ne-am aşezat la masă să discutăm despre datele contractului. Mai are o ofertă din Rusia", a declarat impresarul atacantului. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
ftwraku
ftwraku  •  07 August 2014, 21:59
Postat de cosminracila pe 07 August 2014, 21:05

E clar ca pleaca in Rusia, pana se gandeste Argaseala zici ca ar da din banii lui...

Eu eram ironic...Decizia nu este la Argaseala...E vb. de cioban care probabil nu mai percepe bine realitatea. Probabil si toate afacerile lui sunt in pom de cand este la bulau si este paranoia. Ciobanu a trecut de la 2 milioane pe Costea JR si 800.000 pe Gabi Hamei la ratarea transferurilor pentru 50-100.000. Hamza la 250.000 este pomana. Hamza este in top 10-15 cei mai buni straini din Romania.Are vreo 50 de meciuri in Liga1 si vreo 35 de goluri. La bulgari a fost printre cei mai buni insa aia au vandut mai toata echipa de cand au probleme financiare.

cosminracila
cosminracila  •  07 August 2014, 21:09

asteapta sa vada c u cine cade Steaua, daca cade cu Legia nu mai ia ciobanul nimic..

cosminracila
cosminracila  •  07 August 2014, 21:05

E clar ca pleaca in Rusia, pana se gandeste Argaseala zici ca ar da din banii lui...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close