FOTBAL  »  Superliga  »  ”GAZETA” A FOTOGRAFIAT LISTA JUCĂTORILOR CARE SE VOR BATE PENTRU TITLU

Piccolo la mîna lui Costa

Fotoreporterul Gazetei, Lorand Vakarcs, a surprins la reunirea de ieri a CFR-ului documentul pe care erau trecute numele jucătorilor ce vor face deplasarea în primul cantonament
Fotoreporterul Gazetei, Lorand Vakarcs, a surprins la reunirea de ieri a CFR-ului documentul pe care erau trecute numele jucătorilor ce vor face deplasarea în primul cantonament

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 15:58

Clujenii ezită să se despartă de fostul jucător al lui Juventus. Apărătorul ar putea continua în Gruia dacă acceptă diminuarea contractului.


Felice Piccolo ar putea rămîne în anumite condiţii în Gruia. Fotoreporterul Gazetei a surprins la antrenamentul de ieri documentul pe care erau trecute numele jucătorilor care vor face deplasarea în primul cantonament. În dreptul numelui lui Felice Piccolo apare un semn de întrebare. Oficialii lui CFR vor oferi un răspuns în zilele următoare. Cel mai probabil, italianului care cîştigă 250.000 de euro i se va propune diminuarea contractului cu 100.000 de euro. Dacă acceptă, Piccolo va fi păstrat în lot, altfel va fi forţat să-şi rezilieze angajamentul. Bud, Veloso, Stăncioiu sau Batin, ceilalţi jucători transferabili, nu apar pe lista cu lotul care va pleca pe 20 iunie la Abtenau.

Costa vrea un fundaş
Fostul stoper al lui Juventus a reintrat în graţiile conducerii, după ce Costa s-a plîns de vulnerabilitatea defensivei în zona centrală. Revenirea lui Maftei se mai lasă aşteptată. Fundaşul a fost ieri la un control, pentru a vedea cum a decurs operaţia la genunchi. În mod normal, Maftei va fi apt sută la sută doar în al doilea cantonament. În aceste condiţii, antrenorul portughez a cerut transferul unui stoper pentru a fi sigur că posturile din apărare vor fi bine acoperite în campionatul 2011-2012.

"Vreau să jucăm ofensiv, să fac o echipă care să-şi impună stilul. Fotbalul e spectacol, iar fanii trebuie să plece mulţumiţi de la stadion"
Jorge Costa, antrenor CFR

"Venim după un sezon ratat din toate punctele de vedere. Ne-am propus să vorbim mai puţin şi să demonstrăm mai mult pe teren. Am făcut cunoştinţă cu Jorge Costa, sper să facem o treabă bună împreună" - Ionuţ Rada, fundaş CFR

180 de minute a adunat Piccolo în tricoul clujenilor în 2011

Depinde şi de examenul medical
Clujenii vor să se asigure că Felice Piccolo este apt să joace şi-l vor supune unui examen medical. Italianul a ratat aproape tot returul campionatului trecut, acuzînd o afecţiune la călcîi care l-a împiedicat să evolueze o perioadă bună şi în Italia. Preşedintele Iuliu Mureşan s-a certat cu Piccolo, în urmă cu două luni, insinuînd că italianul se dă lovit.

Precedentul Peralta
Anul trecut, clujenii au procedat în acelaşi fel cu un alt jucător care avea un salariu uriaş, Sixto Peralta. Argentinianul nu a fost luat în primul stagiu de pregătire, fiind pus pe lista de transferuri. Într-un final, Peralta a acceptat înjumătăţirea contractului, la 175.000 de euro, moment în care a fost reprimit în lotul lui Mandorlini. Ratarea pregătirii l-a costat însă pe Sixto un loc pe lista cu fotbaliştii cu drept de joc în UCL.

Weldon, "oficial"!
Pe lista pe care o avea Iuliu Mureşan la antrenamentul de azi apărea şi numele brazilianului Weldon (30 de ani), aşteptat de clujeni la sfîrşitul lunii, cînd îi expiră contractul cu Benfica. Numele atacantului brazilian e trecut cu roşu. La fel şi cele ale celorlaţi jucători aduşi în această vară: Ronny, Camora, Lionn, Renan Garcia şi Sougou.

Ema Kone, tăiat de pe listă!
Emmanuel Kone nu va participa la primul cantonament al verii. Oficialii lui CFR spun că acesta e învoit, însă sînt şanse mari ca ivorianul să plece. Jucătorul susţine că a intrat deja în ultimele şase luni de contract şi că-şi poate negocia viitorul la altă echipă. "Prostii, Ema Kone mai are un an şi jumătate contract cu CFR", spune, pe de altă parte, Paszkany. Sergiu Buş, Negruţ şi Mocan nu merg nici ei în Austria.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
cfrclujole
cfrclujole  •  14 Iunie 2011, 21:51

E un jucator bun si sper sa ramana!

alinezin
alinezin  •  14 Iunie 2011, 21:25

Mai puternic fundas în echipă!

cfr16
cfr16  •  14 Iunie 2011, 19:53

picollo merita din plin sa ramana!!o arata si la antrenamente!!!este extrem de motivat!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează