FOTBAL  »  Superliga  »  SACELE - CFR CLUJ 0-3

Picnic

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2007 00:00

FC Sacele - CFR Cluj 0-3
Cu doar 5 jucatori din echipa de baza, liderul campionatului a zdrobit trupa din Sacele. Dupa cosmarul din Cupa UEFA, unde a pierdut in fata outsiderilor de la Anorthosis, Andone n-a dorit sa riste nimic in "16-imile" Cupei Timisoreana, chiar daca a intilnit o echipa de pe ultimele locuri in clasamentul Ligii a II-a. A titularizat axul central al echipei, Stancioiu, Cadu, Leao si Fabbiani, si a ucis meciul inca din start. Muresan a inscris simplu, cu un sut de la marginea careului, si a adus linistea in tabara clujenilor.

De aici inainte, trupa lui Ando s-a jucat cu adversara sa si, fara sa forteze, a mai punctat de doua ori prin Manuel Jose si Fabbiani. Argentinianul, pe zi ce trece si cu fiecare kilogram pe care il da jos, arata tot mai mult ca face cele 2,2 milioane de dolari platiti pe el. Finalul n-a fost decit o ultima repetitie cu public facuta de CFR in vederea derby-ului cu Dinamo, meci programat duminica, in Liga I. A facut deja un pas in indeplinirea unuia dintre obiective: Cupa Timisoreana

Doua luni fara permis
Mijlocasul portughez Pedro Oliveira va avea permisul suspendat pentru 60 de zile, fiind vinovat de producerea accidentului de marti dimineata, cind nu a acordat prioritate intr-o intersectie din Cluj si a fost izbit de un autobuz. Lusitanul, care a suferit o comotie cerebrala si va sta doua saptamini, s-ar putea alege si cu dosar penal, daca nu ajunge la o intelegere cu persoana ranita in urma accidentului.


"M-am temut"
Ioan Andone a recunoscut ca i-a fost frica de intilnirea cu Sacele. "Cupa este o competitie a surprizelor, iar Precizia are jucatori cu multa experienta in primul esalon. Ma bucur ca am reusit sa cistigam si ca baietii s-au mobilizat. Unul dintre obiectivele noastre este cistigarea Cupei, iar noi am facut deja un pas pentru obtinerea acestui trofeu", a comentat Ando.


DEVA - IASI 2-3
"Trofeu pentru Capitala"
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a spus la final: "Cupa nu e o competitie pentru echipele din provincie. Nici una nu are forta sa cistige trofeul". Tehnicianul formatiei moldovene a mai spus ca le-a dat ieri sansa sa evolueze jucatorilor care s-au plins ca nu sint folositi in campionat. "Toti m-au dezamagit. Nu m-au convins ca sint solutii", i-a taxat Popa. (Sami Tamas - Deva)



FC Baia Mare - Unirea Urziceni

Petrescu, nemultumit

In ciuda victoriei categorice, antrenorul Unirii, Dan Petrescu, s-a aratat nemultumit ca baimarenii au reusit ce nu au realizat ultimele 5 adversare din Liga 1. "Orice rezultat in afara de victoria noastra la scor ar fi fost un insucces. E inadmisibil ca am luat gol de la o echipa de liga a III-a, cind in ultimele 5 meciuri n-am primit nici unul. Obiectivul nostru ramine accederea cit mai sus in Cupa si, daca e posibil, finala", a spus "Bursucul". (Marius Cimpian - Baia Mare)

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează