FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Pieca reţinut 24 de ore pentru dare de mită către arbitri! Va fi retrogradată FC Argeş?

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2009 00:00

Preşedintele Consiliul de Administraţie al clubului FC Argeş, Gheorghe Pieca, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru dare de mită la arbitrii în formă continuată.

Acesta nu a declarat nimic la ieşirea de la DNA Piteşti şi a fost urcat în duba poliţiei. Mîine se va judeca posibilitatea prelungirii mandatului său la 29 de zile la Tribunalul Piteşti.

Pieca este cel de-al treilea arestat pentru dare de mită către arbitri din partea echipei FC Argeş, după Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
 •  22 Mai 2009, 23:44

Nu trebuie sa fie retrogradati pentru ca fapta NU e dovedita,iar Argesul nu a beneficiat de nici un arbitraj favorabil.Asta e clar ca lumina zilei nici nu trebuie dovedit,se pot vedea casetele.In rest, e clar ca unii suporteri ale altor echipe ce au puncte impreuna cat Argesul ar vrea altceva,dar asta e parerea lor ca doar nu or avea alta.

 •  22 Mai 2009, 20:05
Postat de pe 22 Mai 2009, 15:33

sa ii lase sa joace pana a sfarsitul campionatului si sa ii retrogradeze.

daca se dovedeste ca s-a dat mita trebuie retrogradata dar daca se dovedeste si asta o face un complet de judecata nu niste procurori pusi de politic sa faca dosare la rau platnici. hai argesu!

 •  22 Mai 2009, 17:34

mda, dupa regulamente asa ar cam trebui. pentru un prost trebuie sa plateasca o echipa intreaga si suporterii ei. ce mare scofala a obtinut ca a mituit arbitrii? argesul nu avea nevoie de ajutoare sa sa mentina in divizia a. are jucatori suficient de buni. asta e...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează