FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Piedică la Sînmărtean! » De ce ezită mijlocaşul Vasluiului să semneze cu Steaua

Sînmărtean nu a marcat nici un gol în actuala ediţie a Ligii 1 în tricoul Vasluiului în cele 16 meciuri în care a fost folosit
Sînmărtean nu a marcat nici un gol în actuala ediţie a Ligii 1 în tricoul Vasluiului în cele 16 meciuri în care a fost folosit

Articol de - Publicat duminica, 29 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 decembrie 2013 21:19

Mijlocaşul de 34 de ani al celor de la FC Vaslui a dezvăluit că nu va pleca de la echipa moldavă în altă parte dacă salariul va fi mai mic sau dacă nu-şi va primi restanţele de la Porumboiu.

Aflat pe lista Stelei, Lucian Sînmărtean a vorbit despre posibila trecere a lui în Ghencea în această pauză competiţională. "În fiecare an e aceeaşi poveste cu transferul meu. Ca de fiecare dată, a rămas doar la stadiul de interes. Ţinînd cont de vîrsta pe care o am, tot ce contează pentru mine în acest moment e siguranţa şi liniştea de după fotbal. Dacă eşti mai tinerel, te poate fura orice magie de felul ăsta, dar pentru mine e importantă liniştea financiară", a precizat mijlocaşul pentru Dolce.

"Nu vreau să plec, am restanţe de primit"
Acesta a dezvăluit şi motivele pentru care nu ar alege Steaua în acest moment: "Să mergi la o echipă care îţi oferă un salariu sub cel pe care îl ai acum e neinteresant la vîrsta mea! Eu am mai jucat în Champions League, ştiu ce înseamnă acest lucru. Cel mai important lucru pentru mine este liniştea financiară, asta e tot ce primează! De aceea am şi rămas la Vaslui, pentru că aici mi s-a oferit ceea ce aveam eu nevoie".

Cu un salariu de 360.000 de euro pe an la Vaslui, Sînmărtean îşi doreşte să continue la echipa patronată de Adrian Porumboiu şi din cauza restanţelor financiare pe care le are de primit: "Eu mi-aş dori o continuare, dar numai clubul poate decide dacă îmi prelungeşte contractul, care expiră în această vară! În plus, eu mai am de încasat de la FC Vaslui o grămadă de bani, restanţe pe care clubul le are către mine! Nu are rost să spun despre ce sumă este vorba, dar eu vreau să-mi iau toţi banii".

700.000 de euro este cota de piaţă a lui Sînmărtean conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

"Steaua ar face cea mai mare afacere dacă l-ar transfera pe Sînmărtean. Pe Mutu l-a ratat, cu ei doi în echipă nu mai pierdea campionatul cinci ani de acum încolo" (Dumitru Dragomir, ex-preşedinte LPF)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Barbă pentru titlul 25 :)
Preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, e sigur că şi în acest an roş-albaştrii vor reuşi să cucerească titlul de campioni şi se gîndeşte la o nouă provocare: "Dacă anul trecut am decis să renunţ pentru prima dată în viaţa mea la mustaţă, cred că de această dată o să-mi las barbă! Trebuie să fac o nebunie şi de data asta, iar promisiunea-i promisiune şi trebuie îndeplinită. Să vedem, oricum o să cîştigăm campionatul şi Cupa, pentru că sîntem cea mai bună echipă din România".

Nu crede în Keşeru
Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, nu crede că Claudiu Keşeru este jucătorul de care Steaua are nevoie în acest moment: "Mare brînză nu e! Nici nu ştiu dacă va putea juca el la Steaua. E greu să joci la o asemenea echipă. În plus, ăsta-i jucător cu paşi mari, lent în joc. Steaua n-are nevoie de aşa ceva, îi trebuie un jucător care să fie fîşneţ, iute, să fie mereu în faţa porţii. Mai bine-l lua pe Mutu, nu se compară Keşeru niciodată cu Mutu!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
dash.berlin
dash.berlin  •  23 Ianuarie 2014, 01:00

sanmartean va juca la steaua din campionatul viitor .

tigruzzu
tigruzzu  •  31 Decembrie 2013, 09:26
Postat de teilandezu pe 29 Decembrie 2013, 20:46

Nu restantele il tin acolo ci exemplu lui Adrian Cristea pe care l-a dorit doar oieru si as-a vazut ce a patit . Si Cristea este mai tinar , chiar daca la fel de puturos .

Și ce s-a ofticat Geambașu pe Sânmărtean!!! :-)))

tigruzzu
tigruzzu  •  31 Decembrie 2013, 09:24
Postat de talpaiadului pe 30 Decembrie 2013, 04:26

Corect!

La mintea cocoșului!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează