Comentarii (11)

kaloogarele  •  24 Mai 2018, 18:01
Postat de firaldo pe 24 Mai 2018, 08:27

Va imaginati ca peste 3 zile o sa se joaca finala Cupei Romaniei iar gsp nu a scris un singur articol despre acest eveniment?Dintr-o declaratie a ciobanului au facut 342515 de articole...dar nu ai nici o informatie despre Cupa Romaniei.Presa sportiva din Romania.

pai in loc sa afiseze cearsheafu' ala ca iei se bazeaza pe fapte ... puate mai bine chiar s-ar pune pe fapte

firaldo  •  24 Mai 2018, 08:27

Va imaginati ca peste 3 zile o sa se joaca finala Cupei Romaniei iar gsp nu a scris un singur articol despre acest eveniment?Dintr-o declaratie a ciobanului au facut 342515 de articole...dar nu ai nici o informatie despre Cupa Romaniei.Presa sportiva din Romania.

kaloogarele  •  23 Mai 2018, 18:39

aha! deci mititelu sa ia nushcite miliarde pe baza de clauza de reziliere, da' mitrita sa fie vindut pe baza de transfermarkt ... uai da' shi hitri stetz vuoi, wa, cum ar zice aia de la planeta moldova. cita clauza de reziliere are mitritza ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion.ionescu  •  23 Mai 2018, 16:08

Mitriţă a crescut de la meci la meci, renunţând progresiv la egoism. E jucător de combinaţii în viteză, deci pentru Spania, nu în campionate de luptă fizică. Dacă CSU îşi păstrează tripleta şi mai aduce fundaşi (Găman etc), portari şi 2 vârfuri de profiluri diferite (tanc + de viteză şi reacţie), Mitriţă mai bine ar rămâne la Craiova. Dacă prinde Naţionala, cota lui se va tripla...

Constantin Valentin  •  23 Mai 2018, 15:55

Hai sa fim seriosi ! Mitrita este un jucator neajutorat din punct de vedere fizic, de multe ori egoist...Este clar sub valoarea lui Stanciu si nicidecum nu poate valora 10 milioane de euro ! Pai daca dai 10 milioane pe Mitrita de-un metru juma, cat dai pe Budescu care este un jucator genial, de exceptie ! Mai mult de 1 milion jumatate nu face si asa este mult...Craiova trebuie sa-si tina jucatorii si sa aduca fundasi centrali puternici plus un atacant pursange daca vrea titlul in campionatul viitor.

sorinvision  •  23 Mai 2018, 15:01

Mitrita este jucator de 10 milioane de euro. Este peste Stanciu. Cu 10 milioane de euro Craiova poate aduce din Serie B 2-3 jucatori valorosi inclusiv 1-2 fundasi. In sistemul lui Mangia cu 3 pe linia de fund daca nu ai 3 fundasi de valoare incasezi goluri, lucru care s-a vazut din plin la Craiova in acest sezon.

mosvasile  •  23 Mai 2018, 14:19

Cum sa fie idolul tribunelor Mitrita,cand el a fost fluierat de olteni- la meciul cu Suedia-atunci cand a fost schimbat!Cel mai bun jucator de la Craiova-si cel mai bun varf roman-este "micul Mertens"-Baluta!

torque07  •  23 Mai 2018, 13:50

In serie B nu era luat nici in lot..si in Romania e vedeta..."cel mai bun din Romania"....asta sa ne dam seama la ce nivel e fotbalul nostru. Si noi vroiam calificare la EURO :)))))))) :)))) hai noroc..si succes lui Mitrita pt urmatorii ani. Sper sa reuseasca de data asta.

observator_federal  •  23 Mai 2018, 13:01

Mitriță nu este doar cel mai bun fotbalist de la Craiova ci cel mai bun fotbalist din Liga I. Are trei viteze în plus peste tot ceilalți fotbaliști (exceptându-l pe Băluță) și aici am în vedere și viteza în judecarea fazelor, driblează cu mare ușurință, șutează excelent iar în combinațiile de joc este fără rival având la activ câteva pase de geniu (inclusiv cea de la Națională la golul lui Țucudean). Sprinturile lui spre poarta adversă sunt deja ”marcă înregistrată” și sunt un reper pentru Liga I. Despre el s-ar putea exprima mai corect observatori din presa străină, ai noștri fiind prea ocupați să scoată în evidență ”realzările” unor Moruțan, Man, Coman etc. - toți dintr-o altă categorie, inferioară. Nu cred că Gent și campionatul belgian îl pot pune în valoare pe Mitriță, iar prețul lui de transfer este mult mai mare decât cel de pe Transfermarkt - dar ce transferuri mai țin cont de cotele Transfermarkt?

eugen_76pan  •  23 Mai 2018, 11:25

Mitrita in momentul de fata face peste 10 milioane de euro.nu cred ca *** de echipa Gent are bani pentru el

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2

Comentează