FOTBAL  »  LIGA 1  »  ACS POLI

Pierdere importantă pentru Ionuț Popa: jucătorul dorit de FCSB și-a depus memoriu și a devenit liber

Mailat a marcat un singur gol în acest sezon // FOTO: Gabriel Brezeanu
Mailat a marcat un singur gol în acest sezon // FOTO: Gabriel Brezeanu

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2017 15:27

Camera de Soluționare a Litigiilor i-a dat astăzi dreptate lui Sebastian Mailat, mijlocașul celor de la ACS Poli Timișoara, cel care a depus memoriu împotriva propriului club din cauza restanțelor salariale existente. 

Astfel, jucătorul de 19 ani a devenit liber de contract. Totuși, clubul va face recurs, așa cum a anunțat președintele Sorin Drăgoi:

"În prima fază cei de la CNSL i-au dat dreptate, cred eu nejustificat. Nu stiu de ce au decis aşa, noi vom face recurs, nu putem lăsa să rămână lucrurile aşa. Noi mai mult decât să plătim jucătorul nu am avut ce face.

Era dreptul lui doar că bizară e hotărârea comisiei, în aceeași dată tu ai depus și fix în aceeași dată noi am plătit salariile restanțe. Nu am înțeles cum au decis să-i dea dreptate. Pe data de 7 august a înregistrat cererea, pe 7 a primit salariile restante. Dacă am fi avut de unde nu ajungeam în situația asta niciodată", a declarat acesta. 

Sebi Mailat, jucător care se află pe lista internaționalalilor U19, a fost dorit de FCSB în această toamnă, finanțatorul George Becali fiind dispus să plătească 300.000 de euro timișorenilor. 

3.800 lei
era salariul lunar al lui Mailat la ACS Poli 

Playtech: BOMBĂ! Ce face Diana Șoșoacă noaptea, fără nicio jenă. Acuzații grave în direct la TV


Comentarii (5)
751049255028841
Marius Ghenghiu  •  29 Septembrie 2017, 00:04

numai minciuni din toate partile. nu mai stii unde si care este adevarul. in urma cu cateva zile am citit un articol pe prosport.ro scris de Matei Udrea care cuprindea si un articol cu impresarul fotbalistului legat de sit sa si restantele salariale cuvenite. acolo se preciza faptul ca jucatorul si a depus cererea de memoriu in mod legal, respectand procedura, iar in aceeasi zi, dar dupa ce s a depus cererea, clubul ACS POLI s a grabit sa achite o parte din restantele salariale ale jucatorului. asa ca, intrebarea mea este: adevarul unde e ? a depus memoriu Mailat si clubul cand a aflat lucrul asta s a grabit sa plateasca o parte din salarii pt a nu risca sa ramana juc liber de ctr. , sau au platit salariile de dimineata, sa spunem, si mai tarziu, in aceeasi zi Mailat si a depus cererea de a deveni jucator liber? eu cred ca prima varianta e cea adevarata. problema e ca nu se spune niciodata adevarul si suntem mintiti din toate partile. fiecare vine cu povestea si varianta lui. -1 pt Drăgoi daca ne duce de nas ..

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  28 Septembrie 2017, 18:07

astia de la camera litigiilor,si voi luati solda de la cioban?***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  28 Septembrie 2017, 18:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close