FOTBAL  »  Superliga  »  EMOŢII

Pierdut în aer

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2008 00:00

Aflat în Argentina unde a urmărit mai mulţi jucători, managerul general al ialomiţenilor, Mihai Stoica, a trăit clipe de coşmar în avionul cu care trebuia să se întoarcă în ţară. MM a plecat la ora 3:30 dimineaţă din Buenos Aires cu destinaţia Milano, de unde urma să ia o altă aeronavă către România.

În momentul în care se afla deasupra Oceanului, pilotul i-a anunţat pe pasageri că sînt probleme cu trenul de aterizare şi trebuie să se întoarcă la Sao Paulo, în Brazilia, pentru a ateriza şi remedia defecţiunea. MM Stoica a povestit clipele prin care a trecut timp de nouă ore cît timp s-a învîrtit deasupra Oceanului Atlantic: "A fost îngrozitor prin ce am trecut. Eu nu mă sperii aşa uşor, însă lumea care mai era în avion cu mine se isterizase. În loc să ajung la Milano, am aterizat la Sao Paulo, după 9 ore de zbor. Cînd eram aproape de Africa, pilotul ne-a anunţat că trebuie să ne ducem în Brazilia să aterizăm pentru a repara avionul. Deşi a zis că a dura două ore, am ajuns la Sao Paulo după 5 ore de coşmar. Acum sînt în aeroport şi aştepot să văd cu ce pot să revin în ţară".


Mihai Stoica se află la al doilea eveniment neplăcut suferit în decurs de doar două luni. La începutul anului, cînd se afla în Austria la schi, MM a fost implicat într-un accident rutier, dar care din fericire s-a soldat fără victime.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (10)
 •  20 Februarie 2008, 22:20

hahalere domne ce sa mai omentam

 •  20 Februarie 2008, 19:30

vezi mm ca se cam tin ghinioanele de tine.ai grija sa nu iti vina de hac pana la urma vreun avion

 •  20 Februarie 2008, 19:28

mm ramai cel mai tare, sa nu te dai batut,sa treci peste toate necazurile si sa le arati tuturor cat de bun esti.dupa toate astea or sa vina si vremuri mai bune pt tine

Vezi toate comentariile (10)
Comentează