FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Pigliacelli este marcat psihic de carantină: „Mi-e frică să ies din casă! În Craiova nimeni nu poartă mască”

Mirko Pigliacelli, portarul italian al Craiovei, a mărturisit că-i este teamă să iasă în oraș: „Am văzut că lumea nu poartă mască”.
Mirko Pigliacelli, portarul italian al Craiovei, a mărturisit că-i este teamă să iasă în oraș: „Am văzut că lumea nu poartă mască”.

Articol de - Publicat marti, 26 mai 2020 09:07

Mirko Pigliacelli, portarul italian al Craiovei, a mărturisit că-i este teamă să iasă în oraș: „Am văzut că lumea nu poartă mască”.

Pigliacelii a revenit de astăzi la antrenamentele Craiovei. Însă amenințarea noului coronavirus și cele 54 de zile de izolare, 40 la Roma și 14 într-un hotel din Bănie, și-au pus serios amprenta asupra psihicului portarului italian. 

De duminică, de când a ieșit din carantină, Pigliacelli nu și-a părăsit apartamentul în care locuiește în oraș. Iar reporterilor de la Gazeta de Sud le-a mărturisit și de ce: „Îmi este frică, după câte am văzut în Italia. Și aici, în hotel, am stat la geam și m-am uitat și nu am văzut ca oamenii să poarte mască"

Spre liniștea sa, Mirko nici nu va trebui să iasă în oraș. A intrat în cantonament, alături de coechipieri, în „Lunca Jiului". 

Acolo, „leii" au la dispoziție „18 camere de cinci stele, dacă nu cumva de șase” - cum dezvăluia recent, pentru Gazeta Sporturilor, directorul de imagine al CS Universitatea, Gică Craioveanu.

„Nu am spus că vreau să mă întorc în Italia. N-am spus nimic, asta este vorba de la voi. Eu nu am spus asta"
Mirko Pigliacelli, portar U Craiova

2018e anul în care Pigliacelli a venit la CS Universitatea, de la Pro Vercelli, în schimbul a 300.000 de euro

Cozmin Gușă a vorbit despre blatul din 2001 de la meciul Craiova - FC Național

Citește mai multe știri despre Craiova:

Au apărut cotele la pariuri pentru prima etapă din Liga 1 programată după pandemia de coronavirus

Panduru se ia de șefii Craiovei: „Nu e cea mai normală situație! Cum s-a ajuns aici?” » Mesaj și pentru Cristiano Bergodi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
firaldo
firaldo  •  27 Mai 2020, 12:00

Pigliacelli este victima lui piturca...ne atacăm când ne fac altii prosti...dar eu nu îmi explic cum suporterii Craiovei sunt singurii care il regreta pe piturca...stelistii nu il suporta...dinamovistii nu il vor antrenor ...toti cei care susțin echipa națională s-au convins de el...numai noi il regretăm si il vedem un mare antrenor.Dar ce ne mai miram...cand Craiova este cam singurul bastion al psdeului...suntem extrem de usor de dus de nas.piturca inainte sa vina la Craiova i asigura pe toti ca daca el ar antrena o echipă din primele 5 ar lua titlul la pas,ba chiar il critica pe Mangia căruia i spunea că el cu lotul ala ar castiga titlul.I-au fost aduși jucători...iar noi il regretăm...

stefan..
stefan..  •  26 Mai 2020, 14:51

Nu prea mai are perspectivă la Craiova. Face parte din grupul blatistilor.

albalbastru72
albalbastru72  •  26 Mai 2020, 13:27

Mai bine fara masca la gura decit cu masca pe creier ca gsp-istii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează