FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ARSENAL 0-1

"Pina la capat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2007 00:00

Zapata spune ca stelistii nu vor renunta la lupta si incearca sa prinda macar locul 3, care asigura prezenta in Cupa UEFA

- Rufay, a fost Arsenal o echipa de "extrateresti"?
- Arsenal este o echipa foarte puternica si partida a fost foarte grea. Totusi cred ca daca intra in poarta lobul lui Dica sau daca Iacob marca la ocazia aceea, alta ar fi fost soarta partidei. Am luptat insa cu o echipa mare si nu ne-am dat batuti. Pina la gol am jucat de la egal la egal, dar, din pacate, am avut ghinion.

- Se putea mai mult impotriva englezilor?
- Da, pentru ca am demonstrat ca practicam un fotbal de calitate. Noi tot timpul ne dorim sa cistigam, si cu Arsenal am avut doua ocazii foarte importante, dar nu am reusit sa le fructificam. Am crezut insa in sansa noastra si ne-am luptat.

- Se mai poate vorbi de o calificare in "optimile" Ligii?
- Este foarte greu sa ne mai gindim acum sa mergem mai departe in Liga, dar vom trata cu mare seriozitate celelalte partide. Vom incerca sa le cistigam, fiindca in primele doua meciuri din aceasta grupa am avut ghinion. Noi speram la "optimi" si vom lupta pina la capat. Trebuie sa credem in sansa noastra fiindca mai sint meciuri. Daca nu raminem in Liga, macar in UEFA.

- Cei de la Arsenal spun ca in prima repriza ai intrat cu mingea in poarta.
- Nu cred ca a fost gol. In momentul in care am cazut eu am oprit mingea pe linia portii.


"Nu se pune problema sa-l dam afara pe Pedrazzini, ca doar ne-a batut Arsenal, nu Iasiul"

Adrian Ilie, manager sportiv Steaua

"Puteam scoate un egal, pentru ca Arsenal mi s-a parut mai slaba decit Real Madrid si Lyon. Sper ca fanii sa nu ma mai fluiere, sa ma fi iertat"

Ovidiu Petre

"Arsenal are jucatori toba de fotbal! Am ratat, iar ei au profitat. Vom incerca sa iesim din aceasta grupa"

Petre Marin

"Arsenal e fantastica si totusi a reusit sa ne bata doar cu un gol norocos, in vreme ce noi am ratat inexplicabil"

Romeo Surdu

"Sint foarte dezamagit. Daca nu reusim sa prindem primele doua locuri, tragem pentru pozitia a treia, deoarece ne-am obisnuit fanii cu meciuri in Europa"
Banel Nicolita

"Arsenal e o echipa puternica, dar cu Lyon si cu Real au fost infringeri usturatoare. Anul trecut ne-a ajutat sa capatam experienta, asta s-a vazut in jocul nostru de acum"

Nicolae Dica



Fanii lui Arsenal: "Go Dinamo"
Elevii lui Arsene Wenger au fost incurajati aseara de 1.400 de fani veniti din Anglia. La finalul meciului, suporterii englezi au inceput sa strige ironic: "Dinamo, go Dinamo!". Galeria lui Arsenal a fost pazita in timpul meciului de peste 250 de oameni de ordine. ( Andrei Craitoiu)

Ce spune Pedrazzini
Antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini, s-a declarat multumit de daruirea elevilor sai. "Am pregatit bine apararea, am inchis spatiile si tactic am stat OK. Un egal era echitabil, daca ma gindesc la ocazia lui Iacob. Cind ai o astfel de sansa trebuie sa marchezi. Am ceva sa-i reprosez lui Petre Marin la gol, dar si lui Surdu fiindca a facut pressing in terenul advers. Eu sint multumit, nu stiu daca e si patronul, dar am fost invinsi de Arsenal, echipa care a pierdut finala cu Barcelona in ultimele 15 minute", a spus italianul. (Dan Udrea)

"De unde vin italienii astia?!"
Basarab Panduru a criticat moda antrenorilor italieni, imbratisata de Steaua, Dinamo si Rapid: "Daca venea Lippi, Dumnezeul antrenorilor, da, dar asa, nu stiu, apar tot felul de tehnicieni, care nici nu stiu de unde vin. Dar sint unii care le convin jucatorilor, pentru ca-i lasa mai liberi".

"Am gresit copilareste"

Atacantul Adrian Neaga spune ca se gindeste inca la optimile Champions League. "Am jucat foarte bine, dar am gresit copilareste. Trebuie sa invatam din erori si pe viitor sa le evitam. Ne dorim sa ne calificam mai departe in Liga, daca nu ne vom lupta pina la capat pentru locul 3. Avem insa un gust amar, deoarece Arsenal era o echipa de batut, si noi puteam fi extraterestii daca marcam", a spus Neaga . (Andrei Craitoiu)

Surdu a facut intindere
Mijlocasul Romeo Surdu s-a accidentat in minutul 82, cind a facut intindere la gamba si a cazut secerat pe gazon. Medicul ros-albastrilor a cerut imediat schimbarea jucatorului, care a fost inlocuit de Badoi. (Razvan Rotaru)

"Steaua ne-a dat o replica solida. Ne asteptam la un joc mai defensiv din partea romanilor"

Gilberto Silva

"Steaua ne-a surprins o data, era sa o patim la acea ratare. Am avut si sansa, dar am jucat mai bine"
Robin van Persie

"Steaua si Sevilla sint echilibrate valoric, dar dupa ce-am vazut in seara asta sper ca romanii, nu spaniolii, sa prinda locul doi"
Alexander Hleb

250 de oameni de ordine. (Andrei Craitoiu)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează