FOTBAL  »  Superliga  »  CLUJ ARENA

Pînă la fotbal, ”Cluj Arena” devine scenă de concerte populare!

Pe Cluj Arena se va organiza sîmbătă un spectacol folcloric
Pe Cluj Arena se va organiza sîmbătă un spectacol folcloric

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2011 17:22

Cel mai nou stadion al Clujului, inaugurat la finele săptămînii trecute prin două zile de concerte, cu Scorpions şi Smokie, va deveni din nou o scenă de evenimente, cu doar o zi înainte de meciul Universităţii Cluj cu FC Braşov.


Consiliul Judeţean a anunţat că sîmbătă va organiza un spectacol folcloric pe stadion, iar intrarea va fi liberă! Concertul va începe la ora 14.00 şi vor cînta printre alţii: Mariana Morcan, Maria Marcu, Mihai Maris, Lucia Potra, Marius Ciprian Pop, Valeria Codorean, Traian Ilea, Cristian Pomohaci şi Sava Negrean Brudaşcu.

Gazonul a dat semne de slăbiciune la meciul amical cu Kuban, unele porţiuni unde a fost acoperit cu grass-cover în timpul concertului s-au desprins şi a fost nevoie de intervenţia în pauză a îngrijitorilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
mihnea80
mihnea80  •  13 Octombrie 2011, 14:26
Postat de alpin pe 12 Octombrie 2011, 20:09

Daca fotbal nu e pe acest frumos stadion, sa fie spectacole! Intretinerea costa, iar chiria primita de la sarantocii de la U nu ajunge!! Ei, daca ar evolua o echipa buna acolo ar fi alta viata. Dar CFR Cluj si SESO Iara au terenul lor!

n-au terenul lor, e concesionat! la fel li s-a dat si parcul feroviarilor, tot moca, sa-si faca cfr baza sportiva. Cfr e echipa care a profitat cel mai mult de pe urma Statului, nu degeaba a sponsorizat Pazckany campania lui Boc.

voicu_p
voicu_p  •  13 Octombrie 2011, 10:17

cand incepe si ualter sa danseze pe evreieste

roby_
roby_  •  12 Octombrie 2011, 23:21

pe cat punem pariu ca peste cateva saptamani va fi si o adunare a iehovistilor acolo? Cine da banu are acces acolo si gata!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează