FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Pîrvulescu: "Ionuţ Badea va ajunge selecţionerul României"

Articol de - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, îi prevede lui Ionuţ Badea un viitor strălucit în ale antrenoratului.

 

„Ionuţ Badea este un antrenor bun. Nu degeaba în pauza competiţională a fost aproape să ajungă la Steaua sau la Dinamo. Noi cînd am adus jucătorii de la Internaţional, ne-am gîndit că ar fi ideal să aducem şi staff-ul tehnic care cunoştea foarte bine echipa. Vă spun că dacă la Inter nu era Ionuţ Badea, aduceam un alt antrenor”, a comentat Pîrvulescu.

Bossul gorjenilor spune că i-a urmărit paşii în carieră ai actualului tehnician de la Pandurii: „I-am urmărit cariera de antrenor şi am văzut că unde a fost a făcut treabă bună. La Internaţional, de cînd s-a dus echipa a jucat un fotbal bun. Este apropiat de jucători, se dedică total meseriei de antrenor. E documentat, profesionist adevărat, iar asta contează foarte mult în cariera lui de antrenor".

Pîrvulescu consideră că tehnicianul poate ajunge unul dintre cei mai buni antrenori din România. „Îl văd antrenînd o echipă care va cîştiga campionatul în România. Chiar mă încumet să spun că poate deveni antrenorul echipei naţionale, fiindcă are toate calităţile necesare unui selecţioner. Cunoaşte toţi jucătorii din Liga 1 şi pe marea majoritate a celor din Liga a II-a. Asta înseamnă că se informează mult despre fotbalul din România”, a explicat Pîrvulescu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
florinch
florinch  •  07 August 2010, 16:02

Vrei sa castigi 75-100$ pe saptamana lucrand la calculator?Nimic mai simplu:trimite un e-mail cu textul "LUCRU ACASA" la adresa: [email protected] si vei afla cum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează