FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pîrvulescu, mesaj pentru fanii Stelei după ce și-a anunțat plecarea » Amintire dureroasă a jucătorului

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2016 20:44

Paul Pîrvulescu a avut un mesaj pentru suporterii steliști, după ce și-a reziliat contractul cu formația roș-albastră.

Pîrvulescu a caracterizat perioada petrecută la Steaua drept cea mai frumoasă din cariera sa de fotbalist, iar marele său regret este ratarea penalty-ului din meciul cu Ludogoreț, în urma căruia Steaua a pierdut calificarea în grupele Ligii Campionilor, în sezonul 2014-2015.

"Astăzi am pus punct celei mai frumoase perioade din cariera mea de fotbalist de până acum: Steaua, echipa care mi-a oferit ocazia să am în palmares amintiri de neuitat, medalii, trofee...

Bineînțeles, au fost si perioade mai puțin strălucite și dacă aș putea să dau timpul înapoi și să schimb ceva, ar fi cu siguranță meciul de la Ludogoreț... Le cer scuze suporterilor și conducerii, dar nu cred că există omul perfect, sportivul perfect...

Mulțumesc colegilor mei, patronului , suporterilor... Steaua rămâne în sufletul meu!", a scris fundașul pe pagina de facebook.

Din vara anului trecut, Paul Pârvulescu a fost mai mult împrumutat, iar înțelegerea sa cu Steaua expira la finalul acestui sezon. În ultima jumătate de an, fundașul de 28 de ani a evoluat pentru ASA Târgu Mureș, iar în trecut a mai fost împrumutat la Volutari și Viitorul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
493554747481335
Solomon Neagu  •  18 Mai 2016, 06:50

Multumim Paul pt. tot ce ai facut cat timp ai jucat la Steaua,nu fi trist au fost jucatori mult mai valorosi care nu au reusit in tot timpul carierei de fotbalist ! Succes pe mai departe iar lectia de bun simt data de tine spune mult despre educatia si buna ta crestere !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 Mai 2016, 23:32

POATE O SA ITI REVII LA FORMA CARE TE A CONSACRAT,DESI MIE GREU SA CRED,ITI UREZ BAFTA !

spinoza
spinoza  •  17 Mai 2016, 22:50

Bafta Paul. Du-te la Medias, promoveaza Gazul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează