FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FC BRAŞOV 2-1

Pîrvulescu răspunde interesului Stelei pentru Stojan Vranjes: "Ne-am dori să păstrăm toţi jucătorii pînă în iarnă"

Vranjes i-a stîrnit interesul lui Gigi Becali
Vranjes i-a stîrnit interesul lui Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 01 august 2011 23:29

Eugen Pîrvulescu, preşedintele executiv al celor de la Pandurii, se bucură de interesul Stelei pentru Stojan Vranjes, dar că echipa sa ar dori să-şi păstreze lotul intact pînă la finalul turului.

Click aici pentru a vedea golurile lui Vranjes!

"Noi ne bucurăm că jucătorul echipei noastre atrage atenţia echipelor mari. Sînt însă şanse mici ca Vranjes să plece de la Pandurii pentru că am hotărît să păstrăm lotul intact. Noi am făcut o investiţie destul de mare pentru a-l aduce din Bosnia, a fost o sumă destul de piperată la momentul respectiv. În principiu, pînă la finalul turului, ne-am dori să rămînă toţi jucătorii aici", a spus Eugen Pîrvulescu la GSP TV.

Vezi aici ce a spus Gigi Becali despre Stojan Vranjes!

Tehnicianul echipei, Petre Grigoraş, a vorbit şi el despre posibilul transfer al lui Vranjes la Steaua: "Eu m-am înţeles cu conducerea să îmi păstrez lotul intact pentru a atinge obiectivul echipei, locurile 1-10. Dacă va fi o ofertă foarte bună pentru club şi pentru jucător, eu nu m-aş opune. Cînd am ajuns la Pandurii, Vranjes stătea în tribună.

M-a impresionat în retur, e un jucător de caracter, iar în acest meci a continuat evoluţiile bune. Cred că domnul Becali a fost încîntat de execuţii. I-aş recomanda să rămînă pînă în iarnă, sau chiar pînă în vară, şi poate pleacă în altă parte. Eu nu i-aş da drumul", a spus Petre Grigoraş la GSP TV.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
panduri10
panduri10  •  02 August 2011, 13:07

las sa ceara 2 mil nu 1...ar fi slabi pandurii daca lar da fara 1 mil

imperator
imperator  •  02 August 2011, 01:55

E bun de Steaua , hai si cu asta bOier Jiji ..........luam campionatul ! :)

foxy
foxy  •  01 August 2011, 23:43

Stelemeaua o suje!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează