Comentarii (25)
spinoza  •  11 Mai 2011, 12:40

Fie cum o fi dar neaparat Craiova inapoi in linga I!!! Campionatul ar fi mai sarac fara "Stiinta". V-o spune un Stelist.

gicu_de_la_scularie  •  11 Mai 2011, 11:52

din vara piturca o sa fie la craiova, sigur scapam de brutar, o sa dea echipa in contul celor 10 mil de euro datorie

cata_buc  •  11 Mai 2011, 11:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu a furat niciun jucator ,in primul rand nu l-a obligat nimeni pe mititelu sa semneze acele acte ,iar in al doilea rand ,daca le era bine aia doi nu fugeau deloc , dar orice jucator isi doreste sa ia banii la timp sa se bata la campionat si sa joace in cupele europene ,nu sa primeasca numai minciuni si sa se bata toata viata numai la retrogradare .piturca e un borfas ,dar din pacate el e cam singurul care mai poate salva ceva pt ca fotbalul romanesc e condus de cei ca el , mititelu nu mai are nicio sansa pt ca a reusit "performanta" de a-si pune in cap toti mafiotii ,iar aia nu se vor lasa pana nu vor distruge tot , vom avea soarta lui fc national ,daca nu pleaca mititelu .

cristian08  •  11 Mai 2011, 11:31

Gica Popescu nu se baga din simplul motiv pe care il stie din experienta cu candidatura FRF!...MAFIE IN FEDERATIE SI LIGA!...dar Mititelu este un nemernic si motivez de ce: EU NU CONCEP CA NUMELE CLUBULUI SA FIE SCHIMBAT PTR CA ASTA E ISTORIA SI NICI A SOCIETATII PE CARE FIGUREAZA!!...ATENTIE!!..NICI A SOCIETATII!...pai Mititelu a schimbat la societati de nici el nu mai stie! ce inseamna asta???....DE CE NU SE SESIZEAZA DNA-ul, PARCHETUL, organe ale statului!...societati intrate in faliment si inchise ptr a le sterge datoriile! SI CE A FACUT EL DE FAPT?? a montat 1000 de scaune?! sa fim seriosi, pe alea le montam si eu!...a facut smecherii cu terenuri!...ASTA A FACUT!

guest_one  •  11 Mai 2011, 11:30

pana la urma Piti o sa ia clubul in contul celor 7 milioane datorie , executat , Mititelu nu are bani de unde sa plateasca ...

dennysxxl  •  11 Mai 2011, 10:56

Sa vina Popescu patron , Piturca antrenor

doc888  •  11 Mai 2011, 10:50

Cine sunt "suporterii"? Maimutele care zbiara prin galerie? Aia nu sunt DELOC importanti. Au uitat ce mesaje grobiene i-au adresat lui Giga Popescu atunci cand a jucat la Dinamo? Iubitorul de fotbal din Oltenia s-ar lipi imediat de o echipa care sa fie profesionista si sa aiba rezultate, sau cel putin sa aiba demnitate si decenta. "Universitatea" e doar un nume gol de ani buni incoace. Nu mai are nimic in comun cu Universitatea din Craiova, cu decenta impusa de un mediu universitar. Dupa mine ar trebui "reinventata" Stiinta, ar trebui reinnoite legaturile cu mediul universitar si, eventual, clubul facut pe actiuni, cu "socios", pe model Barcelona.

adain  •  11 Mai 2011, 10:34
Postat de jabha pe 11 Mai 2011, 10:07

pacattt! clubul de fotbal Craiova a dat mari fotbalisti pe vremuri! darrr, uitati-va, ACUMA , Craiova este fieful smecherilor din tara (e un record pt.olteni, nuu? ), al clanurilor de rromi, de ce ar trebui sa ne miram atata, e cumva liniste in Craiova ? De ce nu se intampla spre exemplu la Vaslui, U.Cluj, Otelul... treaba asta ? ca acolo cineva investeste bani multi cu adevarat, nu numai pe hartie!

sa le luam pe rand cei mai multi rromi nu sunt in Oltenia cum gresit se inoculeaza ideea prin mass media ( verificati la institutul national de statistica si veti avea o mare surpriza!!!!) ca sunt multi smecheri care vor sa puna mana pe club, dar fara sa dea niciun ban aici ai dreptate!!! ce bani multi se investesc la Galati!!!! pai Mititelu asa cum e el, a bagat mai multi bani in stadion, terenuri de antrenament, cantonament si salarii decat a au bagat la Galati indianul si cine mai baga!!!! nu-l apar pe Mititelu dar decat Piturca mai bine lipsa!!!! tu si cu manymany ati punctat f. bine de ce nu se "baga" Gica Popescu singurul care ar aduce seriozitate si profesionism!!!

jabha  •  11 Mai 2011, 10:07

pacattt! clubul de fotbal Craiova a dat mari fotbalisti pe vremuri! darrr, uitati-va, ACUMA , Craiova este fieful smecherilor din tara (e un record pt.olteni, nuu? ), al clanurilor de rromi, de ce ar trebui sa ne miram atata, e cumva liniste in Craiova ? De ce nu se intampla spre exemplu la Vaslui, U.Cluj, Otelul... treaba asta ? ca acolo cineva investeste bani multi cu adevarat, nu numai pe hartie!

nustiucesascriuaici  •  11 Mai 2011, 08:26

ce ziaristi:) cica oltenii nu il vor pe piti:)) TOTI OLTENII VOR CRAIOVA LIBERA SI CU PITI ANTRENOR!!! 100% SUNTEM TOTI OLTENII CU EL!!! afara cu mititelu marin adrian!!!

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează