FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Pițurcă și Balint sar în apărarea lui Talpan după raportul Corpului de de Control: "Nu e bine că nu mai e lăsat să vorbească"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 22:23

Victor Pițurcă și Gabi Balint îi iau apărarea lui Florin Talpan, după ce raportul Corpului de Control al MApN a constatat că juristul CSA nu a respectat conduita militară prin ieșirile numeroase avute în presă.

"Nu e bine că nu mai e lăsat să vorbeasă Talpan. El a fost tot timpul în mijlocul acestor acţiuni şi a reuşit ce a reuşit. Dar la Armată, ordinul nu se comentează (n.r. râde)", a declarat Victor Piţurcă la TV Digi Sport.

Gabi Balint a completat: "Domul Talpan s-a bătut singur şi a câştigat brandul, marca. Faptul că va fi un alt purtător de cuvânt care să comunice cu presa e una, important e să ştim dacă el va reprezenta clubul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. El a spus lucruri care au deranjat la nivelul înalt din cadrul Armatei".

CSA Steaua și-a format echipă de fotbal și la anul va debuta în Liga a 4-a sau a 5-a, iar cel mai probabil antrenor va fi Nana Falemi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
1625629787743612
Livrariacasa Berceni  •  22 Februarie 2017, 14:09

Baaaa,prostanacilor.Astia pe .care ii huliti voi sunt stelistii care ne-au adus bucurii. ciobanul ne-a adus rusine asupra clubului;puscarie,valize,jigniri,rasism,xenofobie,scandaluri.

1157186534324299
Mircea Stefan  •  22 Februarie 2017, 13:23

Toti ( Balint, Piturca Belodedici ,Lacatus, Stoica) acesti sunt niste lingai de ce nu au spus nimic cand primeau salarii de la Becali.Stiti cum se spune caini latra , caravana trece.

200330753699692
Ioska Cotoz  •  22 Februarie 2017, 12:46

i-m pare rau de balint pentruca a cazut si el in aceasta situatie confuza de la STEAUA de piturca ce sa zic el se descurca oricum.dar tin sa reamintesc celor cu brandul in mana ca in momentul de fata brandul EUGENIA este mult mai valoroasa decat brandul STEAUA care acum nu valoreaza nimic.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează