FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVACIA „Plăcere, 10 minute”, restul e chin » Vocea care face liniște în cantonamentul Rapidului: „Doar eu vorbesc!”

Adrian Mutu se bagă cu jucătorii Rapidului la miuță, mai face o glumă cu ei, dar trasează limite. „Briliantul” le arată fotbaliștilor cum pot mângâia balonul, apoi își arată colții când vrea să-și impună punctul de vedere. +32   FOTO
Adrian Mutu se bagă cu jucătorii Rapidului la miuță, mai face o glumă cu ei, dar trasează limite. „Briliantul” le arată fotbaliștilor cum pot mângâia balonul, apoi își arată colții când vrea să-și impună punctul de vedere.

Articol de , - Publicat marti, 27 iunie 2023 18:11 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 18:27

Adrian Mutu se bagă cu jucătorii Rapidului la miuță, mai face o glumă cu ei, dar trasează limite. „Briliantul” le arată fotbaliștilor cum pot mângâia balonul, apoi își arată colții când vrea să-și impună punctul de vedere.

  • Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda se află în cantonamentul Rapidului din Slovacia, de unde transmit corespondențe pentru GSP.

Rapid se antrenează de zor în Slovacia pentru al 4-lea titlu de campioană din istorie. Euforia Centenarului a trecut imediat de cum Adrian Mutu și compania au ajuns la Samorin, la 1.000 de kilometri de Capitală.

Rapid, reacție dură împotriva lui Becali: „Sclavi?! Sclavi sunt la dânsul la Palat! Nu poți să vorbești în halul ăsta”
RAPID
Rapid, reacție dură împotriva lui Becali: „Sclavi?! Sclavi sunt la dânsul la Palat! Nu poți să vorbești în halul ăsta”

VIDEO. Adrian Mutu și puterea exemplului. Imagini din cantonamentul Rapidului

Singurele zâmbete apar când preparatorul fizic Roberto Berruero anunță, la capătul reprizei de stretching: „Plăcere, zece minute!”. Italianul se referă la faptul că jucătorii au o miuță, la care participă și staff-ul tehnic. Acolo pot să se afirme, cine prinde, cine poate, în fața celui ce a fost "Briliantul" Adi Mutu.

Cu toate că e greu spre imposibil. Actualul antrenor păstrează măiestria de a atinge și a lovi balonul pe spațiile scurte. Are „know-how-ul” fotbalului, dar și doza de șmecherie atât de necesară în fenomen. „Hai, intră la mijloc, doar nu vrei tot eu?!”, i-a transmis Adi Mutu lui Alex Albu.

Antrenorul de 44 de ani știe că nu trebuie să stea el la „măgăruș” și știe cât să le permită jucătorilor să glumească alături de el. Comunică atât cu românii, cât și cu străinii, la fel cum preparatorul fizic folosește o limbă italiano-româno-engleză pe durata antrenamentelor.

Nu te joci cu Adrian Mutu

Mutu la minge aduce aminte de „Briliantul” de pe vremuri. Și ceilalți din grup încearcă să impresioneze. Și să țină pasul cu unul dintre cei mai mari decari din fotbalul românesc.

+28 FOTO

Dar când se mai enervează, în momentele în care pozițiile nu sunt așa cum îi place lui, Mutu e de evitat. Jucătorilor care băgau piciorul la miuță, la tackling, la Adrian, le-a pierit zâmbetul pe buze. 

„Doar eu vorbesc, faceți doar ce vă spun eu!", a spart antrenorul liniștea din jur. Și apoi le detaliază, le arată, îi pune cu mâna pe teren și le zice direct: „Puteți să încercați cum credeți voi, ca să vedeți că nu va ieși așa, apoi o să-mi dați dreptate!”.

Între două antrenamente destul de istovitoare, deși se lucrează mult cu mingea, jucătorii nici nu bagă de seamă că întreg playlist-ul de la X Bionic este sută la sută românesc. Sau că gazdele hotelului au așezat o mașină de teren, în lobby, în fața restaurantului pentru reclamă. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ce s-a decis în ședința Comitetului Executiv » Burleanu a anunțat măsurile

Rapid, reacție dură împotriva lui Becali: „Limbaj de cea mai joasă speță, aceste manifestări nu își au locul în societate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează