FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

"Plăieşii" lui Porumboiu cad ca spicele! » Hizo: "Sper să am jucători de un prim 11"

Adailton trage nădejde să se recupereze şi să fie pe gazon joi seara
Adailton trage nădejde să se recupereze şi să fie pe gazon joi seara

Articol de , - Publicat luni, 15 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 15 august 2011 01:38

Hizo spune că se ia cu mîinile de cap cînd doctorul echipei îl apelează pe telefonul mobil şi că nu ştie cum va arăta echipa joi, cu Sparta Praga.

Vasluienii n-au linişte chiar dacă au reuşit să cîştige primul meci din acest sezon. "Nu am cu cine să joc! Nu am voie să fac transferuri! Eu cu cine mă calific în Europa League?" sînt problemele pe care Viorel Hizo le are în acest moment.

Pentru meciul de joi, de la Piatra Neamţ, contra cehilor de la Sparta Praga, tehnicianul galben-verzilor nu poate conta pe serviciile celor mai importanţi fotbalişti ai săi.

Wesley este suspendat pentru partida din Europa League şi în plus s-a şi accidentat în prima repriză a meciului de la Chiajna. "În această dimineaţă îi vom face un RMN şi sper să nu mă sune din nou doctorul să-mi spună că am mai pierdut un jucător", a precizat Hizo.

Şi Adailton?
Omul meciului de sîmbătă seară, brazilianul Adailton (34 de ani), a plecat cu o pungă de gheaţă din vestiar pe pulpa piciorului drept. "«Ada», ce-ai păţit?! Eşti bine?! Şi tu?!", a întrebat disperat finanţatorul Adrian Porumboiu. "La prima vedere, Adailton a suferit o întindere, dar sper că nu o să fie probleme în ceea ce priveşte evoluţia lui în play-off", a punctat Hizo.

În "dubla" cu cehii, "Dulăul" nu poate conta nici pe cuplul de fundaşi centrali Papp - Cînu. Primul se va opera în această săptămînă în Germania, de menisc, în timp ce căpitanul a suferit deja o intervenţie chirurgicală la ligamentele încrucişate şi va lipsi pînă în martie. Întrucît şi Gladstone s-a reaccidentat, stoperi vor evolua Farkas şi Ionuţ Balaur, ultimul, 22 de ani, fiind reprofilat din atacant!

Luchin e primul care vine
Adrian Porumboiu a reuşit sîmbătă achiziţia proaspătului internaţional Srdjan Luchin de la Poli Timişoara. "Luchin a semnat deja, e doar primul transfer pe care îl facem. Vor mai veni şi alţi jucători importanţi, dar nu vreau să dau nume pînă nu semnează", a declarat finanţatorul moldovenilor. Fundaşul de 25 de ani va juca pentru Vaslui abia după 9 septembrie, cînd expiră interdicţia galben-verzilor la transferuri.

"Mi-e greu să creştem şi să facem performanţă cînd am infirmeria plină şi nu putem face achiziţii" (Viorel Hizo, antrenor Vaslui)

"Mai avem puţin de tot de strîns din dinţi, şi după vom începe să facem transferuri. Luchin e doar primul care vine" (Adrian Porumboiu, patron Vaslui)

Cum ar putea arăta Vaslui cu Sparta Praga: Cerniauskas - P.Jovanovici, I. Balaur, Farkas, Bălace - Zmeu, R. Costin, L. Sînmărtean, Gerlem - Y. Bello (Adailton), Temwanjera

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
opensource
opensource  •  16 August 2011, 21:39

ce bucurosi sunt astia din ziarele bucurestene, scapam noi si de interdictia asta ca sa facem ceva peste ziarele voastre si sa aruncam cu morcovi in prostituatele presei din capitala! ;-)))))

florinpuscas
florinpuscas  •  15 August 2011, 10:59

Ţineţi minte că în perioada de pregătire a apărut un articol despre FC Vaslui, în care se spunea că e singura echipă fără preparator fizic? Hizo s-a ocupat şi de pregătirea fizică dinainte de sezon. Acum culege roadele lipsei de profesionalism...

blaustein
blaustein  •  15 August 2011, 10:54
Postat de draxter pe 15 August 2011, 01:24

de parca nu era de ajuns ca jucam in 10 mereu cand mike sau bello sunt pe teren acuma sa intre amandoi titulari e crima

Pai echipa a avut atacanti....Costly, Pouga, dar....stiti si voi ce s-a intamplat cu acestia.Va avea de transferat mult Porumboiu daca vrea sa mentina stacheta, sezonul asta e cam compromis, pana pe 10 semptembrie nu-i vad sa adune puncte multe si nu cred ca av recupera dupa, plus ca dureaza si pana se vor integra achizitiile care cred ca vor fi multe la numar si aduse oarecum la repezeala, fiind in afara perioadei de mercato doar ce e liber de contract. Abia in iarna daca vor reusi transferuri bune.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează