FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Planul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2007 00:00

60 de milioane de lire sterline, adica 100 de milioane de euro. Atit va cheltui Paskany in vara, daca echipa sa ajunge campioana. Declaratia a atras atentia celebrului jurnal "The Guardian", care a publicat ieri o analiza a "fenomenului CFR". Specialist in fotbalul est-european, Jonathan Wilson a amintit ca o tentativa de-a crea o mare echipa, pornind de la o trupa falimentara, a avut loc si-n Marea Britanie, dar incercarea a esuat.

"Cite zimbete ironice au fost si cind Paskany a promis sa duca echipa in prima liga in numai 4 ani! Acum, CFR e pe primul loc cu 11 puncte avans. Rapid are o restanta si, daca bate, vine la 8 puncte, exact diferenta recuperata in vara de Steaua. Pe altii, ce s-a intimplat atunci i-ar fi descurajat, dar nu pe Paskany", spune Wilson. "Nici o alta echipa din Romania sau din Europa nu va investi 60 de milioane de sterline in vara", a adaugat Wilson. Acesta insista pe o declaratie a lui Paskany: "Sint gata sa dau un sfert din averea mea pentru a construi cea mai puternica echipa ce-a existat vreodata in Romania".


"Le transmit strainilor sa nu rateze sansa de a veni sa joace in Romania"
Fabbiani, atacant argentinian, citat de "The Guardian"

"Voi aduce la CFR jucatori de talie mondiala. Sint si nume mari din Romania cu care vom discuta"
Arpad Paskany, patron CFR, citat de The Guardian


Portar de la Elfsborg?
CFR Cluj l-a achizitionat pe portarul Johan Wiland de la fosta adversara a lui Dinamo, Elfsborg, a anuntat ieri fanatik.ro. Suma platita este de 3,5 milioane, anunta site-ul, citind surse suedeze. Wiland (26 de ani, 1,88 m) ar urma sa semneze pe 3 sezoane cu CFR pentru un contract de 250.000 de euro anual.

Ajutor reciproc
Presedintele feroviarilor, Iuliu Muresan, a declarat ieri ca isi doreste ca rivala "U" Cluj sa evite retrogradarea. "Vreau sa multumesc galeriei Universitatii ca s-a comportat civilizat si nu au fost incidente deosebite. Sper ca de acum relatia dintre cele doua cluburi sa intre pe alte coordonate. Sa ne ajute cei de la Universitatea si sa invinga pe Steaua, Dinamo, Rapid sau Poli, iar noi ii vom ajuta batindu-le pe echipele cu care se lupta pentru mentinerea in prima liga", a spus Muresan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează