FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Planul impresionant pus la punct de Becali: "Muncim degeaba" » Ce superinvestiție a făcut patronul FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 10:32

Massimo Pedrazzini a revenit la FCSB și se va ocupa de echipele de juniori ale clubului roș-albastru, ocupând funcția de director tehnic la FCSB II.

Antrenorul italian a dezvăluit că Gigi Becali a făcut investiții importante în Centrul de Copii și Juniori de la FCSB și a prezentat ce proiect are echipa roș-albastră.

"Dacă ne gândim doar la câștigarea campionatului și nu producem jucători pentru prima echipă, muncim degeaba. Avem de învățat de la Hagi, care a făcut o muncă extraordinară.

Modelul nostru nu poate să semene cu niciunul din lume, dar la condiții ne putem compara. Avem terenuri de antrenament, iar acum facem o sală de forță doar pentru juniori. Avem vestiare, bucătărie și sălă de mese doar pentru juniori. În vară vom avea și un teren cu iarbă, doar pentru juniori și echipa a 2-a.

Avem și camere unde stau juniorii. Sunt 46 de camere cu plasmă și cu PlayStation. Sunt condiții foarte bune. Avem psiholog și pedagog. În plus, toți copii sunt duși la școală. Nu cerem nicio taxă. Contează doar atitudinea. Facem selecții periodice și încercăm să aducem cei mai buni copii.  Nu știu cât s-a investit. Eu mă ocup de metodologie, dezvoltare și pregătire", a spus Pedrazzini la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  04 Octombrie 2017, 06:14
Postat de 1745flo pe 03 Octombrie 2017, 20:59

IN-CRE-DI-BIL ce-a facut ciobanul, senzational! De ce nu-i puneti si o foto?

pai trebuie sa fii genial ca sa te gandesti sa trimiti un fotograf la fata locului sa pozeze ceea ce se afirma in articol... cine in GSP ar putea avea o asemenea idee revolutionara?

1403836502977073
Daniel Voinea  •  03 Octombrie 2017, 23:40

Văd multe comentarii...***, din partea, *** lor și-mi întăresc convingerea, ca suntem un popor de ***. Face unul, ce vrea, pe banii lui, iar ***. ..O dau în Can-Can și WowBizz...De fiecare dată, sunt aceeași copiii acneei și frustrați, care nu fac, NICIODATĂ nimic în viață. Din fericire, pentru ei...daca nu le place Gigi Becali, au varianta...CSA STEAUA, liga 4...800-0, golaveraj!! De ce-ar mai comenta, pe-aici?! Vine și vremea lor...2020, cum li s-a promis. :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ovasim
ovasim  •  03 Octombrie 2017, 21:40
Postat de Sorin Miu pe 03 Octombrie 2017, 18:45

Oricuum conteaza viitoru acum si important e ca suntem pe locul 2 si pe primu loc in europa. Cred ca anu asta cum a zis si petrescu putem castiga Europa league si nimeni nu ne sta in cale.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close