FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, ORA 20:30, ANTENA 1, DOLCE SPORT ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Planul lui Becali care nu poate da greş: "Dacă iese aşa, s-a terminat campionatul!" Ce surpriză i-a pregătit lui Copos

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 10:03

Steliştii fac planurile în aşa fel încît să cîştige derby-ul cu Rapid, de luni (20:30, Antena 1, Dolce Sport şi liveVIDEO pe GSP.ro). Gigi Becali a făcut un calcul şi consideră meciul cu giuleştenii ca fiind decisiv pentru lupta la titlu

"Dacă vom cîştiga următoarele 4 meciuri luăm titlu. Cu cele 4 victorii ale noastre s-a terminat campionatul", a spus Becali la GSP TV.

Becali a dat ordin ca Reghecampf să schimbe strategia la Stuttgart, pentru a proteja jucătorii pentru deby-ul de luni, de pe National Arena. Pe Copos, patronul Stelei îl va întîmpina cum se cuvine :):

"Îl aştept pe Copos ca pe Bulibaşa, cu taraf, cu ţambal. Rapid are jucători buni, cu experienţă, dar debusolaţi. Nu zic eu că e antrenorul de vină, dar înţelegeţi voi. Eu nu vreau să fac probleme acolo, să mă cert cu oamenii.

Noi avem mai mare valoare, putem cîştiga meciul. Dacă Rapid joacă la fel cum a jucat pînă acum, 7 le dăm. Nu pot schimba istoria, asta e, am pierdut mai mult cu Rapid în ultima vreme, dar derby-ul adevărat, de orgoliu, e cel cu Dinamo".

Următoarele 4 meciuri ale Stelei în Liga 1:
Steaua - Rapid 
Petrolul - Steaua
Steaua - CFR Cluj
Pandurii - Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (60)
tigruzzu
tigruzzu  •  21 Septembrie 2012, 01:31
Postat de armion pe 20 Septembrie 2012, 15:34

Daca nu vor fi echipe care sa stea capra( Petrolul, Pandurii) , oierii s-ar putea sa se aleaga cu ce tine MACHE in mana.

O mică ”inadvertență”. Nu ce ține în mână, ci ”ce mânuiește Mache”! :-)))

bluered_sky
bluered_sky  •  20 Septembrie 2012, 17:42
Postat de badeadorian pe 20 Septembrie 2012, 10:56

El are obiceiul sa spuna multe . 90 % din dizertatiile lui incep cu "daca" ... apoi automat face trimitere la Divinitate traind cu impresia ca banii lasati calugarilor de la Muntele Athos ajung in seiful Sefului :)) . El imbraca toate figurile religioase in culorile rosu-albastre . Nu concepe in bibilica lui seaca faptul ca religia nu are nici in clin nici in maneca afaceri sportive .

Bade, sa fim seriosi, e un parsiv si un nesimtit care face aceste lucruri pentru ca inca mai prinde la multi care chiar cred ca are un suflet bun!!

bluered_sky
bluered_sky  •  20 Septembrie 2012, 17:34
Postat de stelist1986 pe 20 Septembrie 2012, 10:48

Ma uit de 30 de ani la Steaua si e prima data dupa Craiova din 84 cand o echipa ia fata Stelei ca imagine . Cele trei titluri din ultimii ani si rezultatele de anul asta din CL fac din CFR un club care merita prim planul. In timpul asta, Steaua traverseaza cea mai neagra perioada, cu 7 ani fara titlu si cu un nimeni celebru care-si bate joc de tot ce inseamna Steaua. Asta a fost ultimul bastion unde Steaua era titulara, Europa. S-a dovedit ca ADN-ul Stelei care a rezistat in Europa chiar sub presiunea acestui demolator de mituri , nu poate rezista la nesfarsit in fata unora care investesc serios , fac stadioane, cheltuie bani multi. Nu poti sa fi cel mai mare club cu contracte de30.000/a

Foarte corect! Da poate rasplata va fi pe masura spuselor acestui ingamfat!!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează