FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Planul lui Paszkany prin care CFR Cluj poate ajunge într-o finală de cupă europeană

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 21 iunie 2013 10:53

Arpad Paszkany a explicat că nu vrea să vîndă clubul, ci doar să atragă investitori. Patronul celor de la CFR Cluj are un plan prin care echipa sa ar domina autoritar Liga 1.

"Am spus că pentru a face un pas înainte şi a aspira la performanţe importante pe plan european, ar fi nevoie să ni se alăture şi alţi acţionari interesaţi să susţină clubul. Eu nu pot de unul singur să reuşesc, de exemplu, să depăşim fazele grupelor Champions League.

Sîntem departe de acest target, pentru asta ne-ar trebui un buget de aproximativ 35-40 de milioane de euro. Cu un asemenea buget, nu numai că am cîştiga titlul anual, dar ne-am putea şi targeta să ieşim din faza grupelor şi chiar să trecem mai departe. Am putea, de exemplu, să ne stabilim ca obiectiv chiar şi o finală de Europa League", a spus Paszkany, potrivit citynews.ro

"Nu se pune problema să vînd sau să cedez clubul. Am mandatat KPMG Sports Advisory să găsească un fond de investiţii care să vină ca acţionar, dar nicidecum să vindem clubul"
Arpad Paszkany

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (85)
cfrclujole
cfrclujole  •  24 Iunie 2013, 16:55
Postat de drunk_driver pe 21 Iunie 2013, 16:04

Mai greu sa ajunga Debrecszenyi-ul in vreo finala !!!! Se pare ca echipele si arbitrii straini nu prea agreaza forintii :)))))))

Dar valizele steleoii?

roadster1988
roadster1988  •  23 Iunie 2013, 09:53
Postat de spectatorul pe 21 Iunie 2013, 16:02

In primul rand nu inteleg de ce sari de cur in sus asa, mai ales ca echipa ta....hmmmm....care echipa ta??? In al doilea rand, da, tot respectul pentru cele 10 puncte ale CFR-ului din CL (de fapt, pentru tot parcursul de anul asta), dar hai sa nu o dam in diverse de genul "au batut pe aia, care au batut pe aia care au batut pe Barcelona", ca e ca pueril, ca asa pot spune si eu ca anul asta Steaua a batut detinatoarea la zi a CL. Iar pana una alta, Steaua anul asta a ajuns mai sus decat CFR in Europa League. Si da, cea mai mare performanta a Stelei de dupa revolutie e o semifinala de Cupa UEFA, care e mai presus decat orice a obtinut CFR.

pacat ca steaua a obtinut aceste performante intro competitie care nu conteaza.Singura competitie este UCL

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  23 Iunie 2013, 09:21
Postat de albusibiu pe 22 Iunie 2013, 20:01

Dragule, inainte sa te agiti ca o maimuta in cusca, as vrea sa vezi un pic cand au spus "ungurii" ca CFR este echipa lor. CFR este echipa romaneasca, mai exact ardeleneasca. Greu de priceput?

Nu mai bagati in seama dezaxatii , nu merita...!

Vezi toate comentariile (85)
Comentează