FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Planul prin care vrea să-l dea jos pe Gino Iorgulescu! Bani mai mulți din drepturile TV, premieri și o competiție pentru echipele de tineret

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 14:04

Sorin Drăgoi, candidat la președinția LPF, a vorbit despre planurile sale, dacă-l va învinge pe Gino Iorgulescu, la alegerile din 23 octombrie.

Drăgoi vrea introducerea probei video, premierea echipelor care folosesc tineri și înființarea unui campionat pentru echipele de tineret.

"Noi ne propunem să înființăm un campionat pentru tinere speranțe, care va fi finanțat din alte surse private. Am avut deja discuții cu o companie care e dispusă să plătească 1 milion de euro pentru finanțarea acestei competiții. Am facut un calcul si nu ar costa mai mult decat Cupa Ligii.

Aș premia echipa care folosește cei mai mulți juniori și aș vrea să sponsorizez două cantonamente pentru jucătorii care rămân liberi de contract în perioada de transferuri. Vom avea și proba video. Astfel vor fi mai puține greșeli.

Din estimarile pe care le am, cred că drepturile TV pot crește cu 10% la următoarea licitație", a spus Sorin Dragoi la PRO X.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
romulus65
romulus65  •  16 Octombrie 2017, 20:45
Postat de alexbibirica1 pe 16 Octombrie 2017, 16:37

Welcome ! Ar fi benefica o schimbare la LPF ... domnul Iorgulescu nu a facut nimic pt. fotbalul Ligii 1 de cand este la conducerea acestui for.

Nu-ti face probleme, daca Iorgulescu nu reuseste la licitatia din primavara sa aduca macar aceleasi sume de bani ca pana acum pleaca singur. Cat despre Dragoi, poate ca este bun sau poate ca promite marea cu sarea.

romulus65
romulus65  •  16 Octombrie 2017, 20:33

Daca vor gasi pe cineva care sa le dea aceleasi sume de bani ca pana acum sa zica ,,Mersi".

alexbibirica1
alexbibirica1  •  16 Octombrie 2017, 16:37

Welcome ! Ar fi benefica o schimbare la LPF ... domnul Iorgulescu nu a facut nimic pt. fotbalul Ligii 1 de cand este la conducerea acestui for.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează