FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Planul secret al lui Eric! Motivul principal pentru care a decis să se întoarcă în România: "Vreau să mă bat pentru asta! Până la 50 de ani am timp"

Articol de , - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 10:27

Eric de Oliveira, 56 de goluri în L1, a semnat cu Viitorul și are un singur obiectiv: să devină numărul 1, peste Wesley Lopes, 64 de reușite

De două ori cel mai bun jucător străin al anului în Ancheta Gazetei Sporturilor, Eric de Oliveira și-a terminat înțelegerea cu Al-Markhiya Sports Club din Qatar și se va întoarce în România. Mijlocașul brazilian, în vârstă de 33 de ani, a fost sunat de Gheorghe Hagi și cei doi au ajuns imediat la un acord! Înainte de a pleca în Qatar, brazilianul jucase în 22 de meciuri oficiale ale sezonului trecut la FC Viitorul, pentru care a marcat șase goluri.

Eric va merge direct în stagiul din Turcia și va putea intra imediat la intensitate maximă, fiind pus la punct sută la sută pe programul de pregătire fizică, fiind șanse mari să joace chiar în primul amical, cu Ferencvaros, 14 ianuarie, ora 18:00. Eric se întoarce în România cu un singur obiectiv: să devină străinul numărul 1 din istoria Ligii 1 la numărul de goluri marcate.

"Trebuie să mai înscriu 9 goluri ca să-l depășesc pe Wesley și să ajung pe primul loc! O să mă întorc în România și o să mă bat pentru primul loc în clasamentul ăsta. Până la 50 de ani o să tot am timp să-l depășesc pe Wesley! Hagi e ca un tată pentru mine și îi mulțumesc pentru tot"
Eric, la plecarea din România spre Qatar

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Ianuarie 2019, 14:40

cred ca si tatal lui eric daca se antreneaza 2 saptamani devine o tinta pentru echipele din liga 1 si mai da si cateva goluri pe aici. astia snte, un fel de canal colector al tuturor resturilor de afara. sunt acolo 2 jucatori care nu sunt buni nici de rezerva la Antwerp...sunt buni de Dinamo. ai nostri tineri sunt trimisi pe la judet.

thomassystem
thomassystem  •  11 Ianuarie 2019, 14:05

Da, mare realizare, o să aibă ce povesti nepoților. Golgheter all time al străinilor dintr-un campionat sub-saharian cum este liga mămăliga. Bine așa Eric.

magic4ever
magic4ever  •  11 Ianuarie 2019, 13:00
Postat de lapusneanul pe 11 Ianuarie 2019, 11:38

cine vrea sa inteleaga , e obligat sa inteleaga.:).."pana la 50 de ani am timp "..cu alte cuvinte, eric ne spune la ce nivel e liga mamaliga...hahaha..

N'Doye daca se antreneaza 2-3 luni joaca titular la orice echipa din liga 1...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează