FOTBAL  »  Superliga  »  OBIECTIV

Planurile dinamoviştilor pentru retur: "Vrem Cupa Ligii! Locul în clasament e mincinos"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 decembrie 2014 17:38

Dinamo nu a avut un tur de campionat reuşit, terminînd pe locul 8 în Liga 1, dar Vali Lazăr şi Traian Marc cred că echipa poate reuşi mai multe în 2015.

"În opinia mea, principalul obiectiv este cîştigarea Cupei Ligii, unde sîntem în semifinale. În campionat avem acelaşi obiectiv ca anul trecut: o clasare pe locurile 1-4. Cred că putem reuşi asta, pentru că nu e o diferenţă mare de puncte", a spus Vali Lazăr la DolceSport.

"Locul din clasament este mincinos, pentru că noi putem mai mult de atît. În retur sîntem obligaţi să cîştigam mai multe meciuri şi să urcăm în clasament", a spus şi portarul Traian Marc.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (93)
dan_petrescu_68
dan_petrescu_68  •  28 Decembrie 2014, 15:54
Postat de khal_37 pe 27 Decembrie 2014, 20:54

Sa inteleg ca nici macar nu ai citit ceea ce am scris dar imi dai un raspuns pe masura nu a stiintei tale in ale fotbalului, ci a educatiei primite?

Ti-am zis ca singura situatie in care stoaia putea castiga detasat cu dinamo kiev era in situatia in care nu se prezentau ucrainenii la joc.altfel niciodata,la cum a jucat stoaia ,nu puteau castiga.daca ai inteles bn,daca nu asta e din cauza educatiei tale.inteles,au ba?

vlad57
vlad57  •  28 Decembrie 2014, 10:40

Eu inteleg ca baietii astia incearca sa se incurajeze. Dar, de la declaratia aia tembela a lui Borcea cu "lasati-ne sa ne pregatim in liniste de CL" cred ca Dinamo ar trebui sa fie mai temperata in declaratii sa aiba mai mult bun simt. Performantele din toti ultimii cinci sau sase ani o plaseaza in zona mediocritatii absolute. Dar ei se tot dau mari si tari de zici ca au luat campionatul si cupa an de an. Mai multa modestie si bun simt in noul an nu le-ar strica. Asa ca cel mai bine se aplica vorba ceea: ciocul mic si joc de glezne.

florin8225
florin8225  •  28 Decembrie 2014, 09:25

Marc are dreptate doar partial,"locul ocupat este mincinos",dupa parerea mea ,si nu este rautate...asa vad eu lucrurile,dinamo trebuia sa fie sub-sau la egalitate cu rapidul,la ce lot de jucatori are...ar trebui Stoican sa aiba ditamai statuia...............

Vezi toate comentariile (93)
Comentează