FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Plăteşte pentru frate » Motivul pentru care Mihai Costea e sechestrat la Steaua: ”Sînt scîrbit de ce se întîmplă”

De un an și jumătate, Mihai Costea încasează 12.000 euro pe lună fără să joace măcar o secundă
De un an și jumătate, Mihai Costea încasează 12.000 euro pe lună fără să joace măcar o secundă

Articol de , - Publicat duminica, 08 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 februarie 2015 22:55

Mititelu nu-l lasă pe Mihai Costea să plece din Ghencea pentru a se răzbuna pe Becali care l-a luat gratis pe Florin.

Mihai Costea nu mai suportă calvarul. Atacantul pentru care Gigi Becali a plătit 1,3 milioane de euro în vara lui 2011 n-a mai jucat într-un meci din septembrie 2013, cînd a fost utilizat împotriva celor de la Avîntul Bîrsana, în Cupa României. De atunci, s-a pregătit prin parcuri de unul singur!

Conform contractului, atacantul nu poate pleca din Ghencea decît dacă Adrian Mititelu încasează 1,5 milioane de euro. În plus, fostul patron de la FCU deţine şi drept de semnătură în prinvinţa lui Costea. Mai exact, Steaua nu poate accepta nici o ofertă, nici de transfer, nici de împrumut, fără acordul lui Mititelu.

În vara trecută, "militarii" bătuseră palma cu polonezii de la Korona Kielce pentru a-l lăsa pe Costea să evolueze acolo un sezon. Numai că Mititelu a refuzat să-şi dea acordul, chiar dacă mutarea ar fi avantajat pe toată lumea. Steaua nu-i mai plătea salariul, Mihai putea evolua, cota sa ar fi crescut din nou, iar finanţatorul oltean putea spera la un transfer definitiv.

Roş-albaştrii consideră că Mititelu vrea să se răzbune pentru că Steaua l-a "furat" tot în 2011 pe Florin Costea. De fapt, clubul din Ghencea l-a luat gratis, după ce FRF i-a declarat pe toţi jucătorii craioveni liberi de contract.

Gigi nu-l mai vrea
În toamna lui 2013, Becali a intervenit şi l-a anunţat pe Reghecampf, antrenorul de atunci, să nu mai mizeze pe Mihai Costea. Cînd venise în Ghencea, tehnicianul garantase că va reuşi să-l resusciteze pe atacantul venit de la Craiova. De asemenea, în vara trecută, Gâlcă a dorit şi el să-l cheme la prima echipă pe "Nilă", dar Gigi i-a transmis că Mihai e un capitol încheiat pentru Steaua.

"Sînt scîrbit de ce se întîmplă, simt că sînt batjocorit şi că nu am nici un drept! Fotbalul nu e un sport individual să te poţi antrena singur, ca la tenis" (Mihai Costea, atacant Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
echilibrat
echilibrat  •  11 Februarie 2015, 08:00
Postat de 7mai1986 pe 08 Februarie 2015, 16:07

Tu il crezi pe Mititelu?Acelasi Mititelu zicea ca lotul universitatii valoreaza 60 mil de euro.Si acelasi mititelu sustine nu stiu ce bazaconii.

Primul articol cu Mititelu din GSP in ultimii 11 ani in care se scrie adevarul - incredibil ! Pentru prima data se scrie clar "Mititelu, fostul patron al FCU"; nu se baga vrajeli cu Universitatea Craiova, pentru ca Mititelu a patronat FCU Craiova (Fotbal Club U Craiova - nu Universitatea Craiova). Olteanul este fost patron, pentru ca acel club este in faliment, condus de lichidatorul judiciar. Despre Mihai Costea ? Un baiat mai sarac cu duhul nenorocit de cuplul Mititelu - Becali. Dar pe citi nu a nenorocit Mititelu ? Zeci si zeci de jucatori au fost pacaliti de evazionistul craiovean.

cornel61
cornel61  •  09 Februarie 2015, 10:16
Postat de madskills pe 09 Februarie 2015, 09:31

"Sunt scarbit sa iau 12 mii pe luna si sa nu fac nimic". Acest "roman adevarat", Mihai Costea. :)

Săracul Nilă, un suflet de om și el. Dănuța (Crudu) costă, vrei la lojă costă. Ce e greu de priceput, 12 mii nu ajung. Și te gândești că oamenii ce își folosesc ”gânditorul” sunt plătiți de 50-60 de ori mai puțin.

madskills
madskills  •  09 Februarie 2015, 09:31

"Sunt scarbit sa iau 12 mii pe luna si sa nu fac nimic". Acest "roman adevarat", Mihai Costea. :)

Vezi toate comentariile (38)
Comentează