FOTBAL  »  Superliga  »  

„Plătim un preţ prea scump pentru victoria cu Steaua”

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2008 00:00

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, s-a declarat, joi, nemulţumit de faptul că pentru partida de duminică, împotriva formaţiei Gloria Buzău, antrenorul Ionuţ Popa nu poate conta pe mai mulţi jucători, din cauza accidentărilor de la meciul cu Steaua, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Plătim un preţ prea scump pentru victoria cu Steaua. Trei titulari de bază nu vor putea juca în partida duminică de la Buzău. Portarul Cristian Brăneţ a suferit o leziune fibrilară a muşchiului biceps în partida cu Steaua şi am înţeles că trebuie să stea cel puţin zece zile.

Şi Adrian Ilie s-a accidentat la coapsă şi nu cred că va putea fi folosit în meciul de la Buzău. În plus, Bogdan Onuţ a primit cartonaş galben şi este suspendat o etapă. Acesta este preţul plătit pentru victoria cu Steaua.

Dintre jucătorii cu accidentări mai vechi, Alexandru Leucuţa, Bogdan Straton, Svetozar Mijin şi Paul Tincu, doar ultimii doi ar putea intra în calcule pentru partida de duminică, însă sunt incerţi", a afirmat Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai spus că, în schimb, antrenorul ieşenilor va putea conta pentru meciul cu Gloria Buzău pe Iosif Kalai şi Ciprian Milea. "Îmbucurător este faptul că Ionuţ Popa îi va putea folosi în următoarea etapă pe Kalai şi Milea, jucători care au fost suspendaţi în meciul de duminica trecută, cu Steaua", a menţionat Boca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
 •  28 Februarie 2008, 20:25

pt doru5. data viitoare misca-ti fundul pe teren daca vrei sa vezi ce se intampla. portarul a primit clar un pumn in spate. i-ati si un binoclu data viitoare cand mergi la un meci

 •  28 Februarie 2008, 19:51

bogdane sa ne sugi pula !! ratat ce sa zic ...habar nu ai de fotbal ...te faci de ras te injura lumea pe aici ..mai bine nu scriai.iti dai tu cu parerea stelist imputit k dak te-as vedea pe strada ti-as te-as omora

 •  28 Februarie 2008, 19:03

...._|_ pt Bogdan....care sigur e taran....aaaa...pardon...vasluian vroiam sa zic...;)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează