FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO 1-3

Platini, nici măcar rezervă. E victimă în războiul dintre Bonetti şi fraţii Becali?

Platini a fost luat de la ȚSKA Sofia cu numai 10.000 de euro
Platini a fost luat de la ȚSKA Sofia cu numai 10.000 de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 09:39

Michel Platini nu a fost nici măcar rezervă contra Concordiei, o premieră de cînd acesta a ajuns la Dinamo, acum două luni. Fără gol marcat în cele 6 apariţii în tricoul ”cîinilor”, 5 în campionat şi una în Cupă, atacantul brazilian nici nu l-a impresionat pe Dario Bonetti la antrenamente. De aceea, tehnicianul italian a hotărît să nu-l includă în lot.

Impresariat de fraţii Ioan şi Victor Becali, Platini ar putea fi şi o victimă a războiului dintre aceştia şi Bonetti, opunîndu-se instalării lui pe banca formaţiei din ”Ştefan cel Mare”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ionut.07
ionut.07  •  17 Aprilie 2012, 17:37

La Platini, nu valoarea sau lipsa ei este o problema, ci caracterul. Este un jucator indolent. Nu s-a integrat pentru simplul motiv ca nu vrea.

terminatorul2
terminatorul2  •  17 Aprilie 2012, 14:22

Cum sa joace daca omul este ACCIDENTAT !!!

redbuldog
redbuldog  •  17 Aprilie 2012, 10:19

Daca Dario va fi lasat sa-si faca treaba,Dinamo va mai salva ceva pe final de sezon..oricum cred ca se vor concentra mai mult pe finala Cupei..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează