FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA 2-2

PLAY-OFF / Gică Popescu acuză arbitrajul lui Ovidiu Hațegan: "CS U a pierdut din cauza lui" » Ce șanse le dă dinamoviștilor la play-off

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 20:24

Gică Popescu acuză arbitrajul lui Ovidiu Hațegan din Dinamo - CS U Craiova, 2-2, și  vorbește despre șansele "câinilor roșii" la play-off.

"Cred că cei de la CS U Craiova a pierdut din cauza greșelilor de arbitraj. Au fost două penalty-uri și eliminarea lui Monroy. A fost un atac grosolan. Era de roșu clar. Mai mult de atât ce să spui? Craiova a fost net superioară. A avut mai tot timpul superioritate la mijlocul terenului.

A jucat foarte curajos. Păcat de aceste greșeli ale unui arbitru considerat numărul 1 în România. Craiova se va bate la titlu.

Dinamo nu a arătat foarte bine aseară, dar are potențial de a fi în primele 6. Are totuși un program foarte greu, cu Astra și Steaua", a declarat Gică Popescu la TV Digi Sport.

Citește și: Final nebun de sezon! Luptă incendiară pentru locurile de play-off » Cum arată ultimele etape

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
mosvasile
mosvasile  •  06 Februarie 2018, 15:58

Gica Popescu s-a dat pe baschet!Dar oricum nu va deveni mai simpatic oltenilor,care il detesta toti pentru caracterul sau duplicitar!

red_dog72
red_dog72  •  06 Februarie 2018, 14:30
Postat de foreverstiinta pe 06 Februarie 2018, 10:21

Caine prost....dacă voi faceti penalty..De ce sa nu dea arbitru...Si 5 pe meci dacă sunt trebuie date.pffff câini mici si prosti.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balauru48
balauru48  •  06 Februarie 2018, 13:00

Cine crede un puscarias!? Sau cine i-a declaratii unui penal? Doar spiruharetistii de la ziarul de impachetat peste...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează