FOTBAL  »  Superliga  »  RANGERS - UNIREA URZICENI, MARŢI, 21:45, TVR1

Pleacă Dan Petrescu de la Urziceni? "Aştept un semn de la federaţia poloneză!"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2009 00:00

Presa de la Varşovia informează că antrenorul Unirii Urziceni se numără printre favoriţii la înlocuirea lui Leo Beenhakker la conducerea tehnică a naţionalei Poloniei.

Conform polishsoca.com, Petrescu s-ar fi declarat dispus să negocieze cu oficialii federaţiei poloneze: "Aştept un semn din partea lor". Fostul antrenor al Wislei Cracovia a fost apreciat în perioada pe care a petrecut-o în Ekstraklasa, timp în care a reuşit să-i aducă "Stelei albe" un loc doi în campionat la finalul ediţiei 2005-2006. Totuşi, medodele tehnicianului Unirii Urziceni i-au făcut pe jucători să se plîngă conducerii în legătură cu şedinţele de pregătire prea dure.

"Dacă vă comportaţi în continuare aşa, voi, polonezii, nu veţi fi niciodată campioni mondiali, nu veţi cîştiga nimic! Am dobîndit această mentalitate de învingător în Anglia. La Unirea, fotbaliştii nu vor să fie amici cu antrenorul. La club nu am nici nu prieten, poate şi de aceea am fost ales a doua oară la rînd cel mai bun antrenor din România", şi-a argumentat Petrescu punctul de vedere.

Bine cotat şi la casele de pariuri!
Principalul favorit la preluarea postului de selecţioner al Poloniei în viziunea casei de pariuri Ladbrokes este Franciszek Smuda (Zaglebie Lubin), cu o cotă de 2,00, în timp ce Dan Petrescu (101 cotă) e peste fosta mare glorie a leşilor, Zbigniew Boniek (foto, 181)! În primii 13 nominalizaţi nu se află decît doi străini, alături de tehnicianul Unirii fiind şi Jose Mourinho, cu o cotă de 401.

Polonia a făcut parte din grupa a 3-a de calificare la Campionatul Mondial, zona europeană, dar nu a acumulat decît 11 puncte în 10 meciuri şi a încheiat abia pe locul 5 preliminariile în spatele Slovaciei, Sloveniei, Cehiei şi Irlandei de Nord.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
 •  19 Octombrie 2009, 15:55

Du-te invartindu-te, sa scapam de mofturile tale, de vedeta. De cand esti cel mai bun antrenor?!!! Pe cine ai antrenat? Aaa ... pe Rapid, 10 minute. Sa-l iei si pe MM cu tine. Papagalilor.

 •  19 Octombrie 2009, 13:13

pleaca bursucu iar echipa descultilor va termina maxim pe locul 10

 •  19 Octombrie 2009, 12:48

Du-te bursucel, asa scapam de aerele tale de vedeta. crezi ca va plange cineva dupa tine?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează