FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Pleacă Devis Mangia de la CSU Craiova? Italianul a oferit prima reacție: „Este posibil să creeze cineva probleme”

Devis Mangia a câștigat Cupa României în sezonul trecut
Devis Mangia a câștigat Cupa României în sezonul trecut

Articol de GSP - Publicat joi, 11 aprilie 2019 17:24

Devis Mangia, 44 de ani, a comentat posibilitatea de a fi înlocuit la finalul sezonului cu Mirel Rădoi, selecționerul U21. Mihai Rotaru ia în calcul această mutare, fostul căpitan al FCSB-ului fiind printre antrenorii preferați de fani.

„Un lucru este dacă apar informații şi altul dacă sunt adevărate. Dacă voi aveţi informaţii, bine. Am văzut, am citit. Probabil voi aveţi informaţii, nu ştiu... Sau dorinţe. Dorinţe, speranţe, nu? Cineva poate avea dorinţe. Pentru mine nu este o problemă.

Dacă numărăm toţi antrenorii care au fost anul trecut... Acum sunt alte nume. Eu am un contract, dacă se schimbă ceva, nu va fi din partea mea. Este posibil să creeze cineva probleme pentru a lua poziţie, este posibil în fotbal acest lucru”, a spus Mangia într-o conferință de presă.

CSU Craiova se va despărți aproape sigur de Devis Mangia la finalul sezonului, iar patronul Rotaru, susținut și de Cârțu, are o țintă clară, pe Mirel Rădoi, care ar urma să preia echipa imediat după turneul final al Campionatului European U21.

VEZI ȘI:

Bănia îl cere pe Mirel Rădoi! Toate detaliile unei mutări senzaționale pe banca lui CSU Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
energydrik
energydrik  •  14 Aprilie 2019, 07:50
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 13 Aprilie 2019, 11:54

cu toate greselile lui, Mangia trebuie sa ramana ani buni la Craiova, e oricum peste marea majoritate a antrenorilor romani.

Clar! Poate Rednic are un plus peste el din campionatul nostru. Eu zic ca Mangia a castigat maxim din cat se putea, Craiova a vandut cei mai buni jucatori si sunt pe 3. Macar 3-4 ani sa il mai tina, e un antrenor cu experienta in serie B Italia, campionat unde valoarea loturilor depasesc pe cele din Romania.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  13 Aprilie 2019, 11:54

cu toate greselile lui, Mangia trebuie sa ramana ani buni la Craiova, e oricum peste marea majoritate a antrenorilor romani.

336378437189884
Malus Dacus  •  12 Aprilie 2019, 19:39

...raspuns: nu pleaca. "Este posibil sa creeze cineva probleme". Da. S-a referit chiar la voi, "presa" din bucuresti...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close