FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Pleacă din Liga 1 în Bulgaria! Anunțul făcut de un tehnician din România

Articol de - Publicat sambata, 30 iunie 2018 20:49

Eugen Trică, secundul lui Flavius Stoican, a decis să se despartă de Poli Iași.

"Mulţumesc celor cu care am lucrat la Iaşi, în special jucătorilor. Am obţinut rezultate frumoase aici şi sper că echipa va înregistra şi pe viitor succese la fel de importante", a declarat tehnicianul în vârstă de 41 de ani "Ziarului de Iași", după ce și-a reziliat contractul pe cale amiabilă.

În timp ce Stoican va fi ajutat în continuare de Adrian Kerezsy, Trică va da curs, cel mai probabil, "unei oferte primite de la un club din Bulgaria".

Fără Platini, Kizito și Pedro

Poli va pleca luni în cantonament la Bolu, în Turcia, fără Platini, Kizito și Pedro, care vor să părăsească Iașiul și au fost trecuți pe lista de transferuri. Sin și Bădic, absenți și ei din primul stagiu de pregătire, de la Cheile Grădiștei, și-au rezolvat problemele medicale și se vor pune la dispoziția antrenorului.

La capitolul "nou sosiți", stoperul congolez Cedric Mongongu, ultima oară la Montpellier II, era așteptat să semneze azi. "Iar pe Poyet și pe Onana îi vom trimite în cantonament săptămâna viitoare, după ce vor trece testele medicale", a punctat președintele Adrian Ambrosie. 

5 amicaleva disputa Poli la Bolu. Adversari vor fi Neftci Baku, pe 5 iulie, Tractor Sazi (11 iulie), Konyaspor (12 iulie), cei din 7 și 8 iulie urmând a fi desemnați

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează