FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Pleacă după 3 luni » Marius Şumudică dezvăluie: "Mă întorc în ţările arabe"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 23 aprilie 2014 13:59

Marius Şumudică a revenit după experienţa petrecută în ţările arabe şi a semnat cu Concordia Chiajna pînă în vară, încercînd să salveze echipa de la retrogradare în etapele rămase de disputat pînă la final.

Se pare însă că aventura la Chiajna nu va continua şi din vară, indiferent de rezultatele pe care le va obţine. Tehnicianul a anunţat că are şanse foarte mari să se întoarcă în ţările arabe începînd din sezonul următor:

"Mă voi întoarce în ţările arabe, am peste 80 la sută şanse să plec. Depinde doar de mine. Ei vor sută la sută, dar eu le-am spus ca sînt implicat într-un proiect în momentul de faţă.

Dar există şi varianta să rămîn la Chiajna. Dacă aici se va dori formarea unui lot experimentat, mă voi gîndi. Dar cu jucătorii actuali, care sînt foarte tineri, e greu. Ei cresc lîngă jucători experimentaţi", a explicat Şumudică pentru sptfm.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
bivumu
bivumu  •  24 Aprilie 2014, 10:52

.."implicat intr-un proiect"... Hai, nu ma-nebunii ! :))))

jamon
jamon  •  24 Aprilie 2014, 08:15

cand ai fost antrenor ca sa fii si acum sau de azi inainte,stai calm ca nu plange nimeni de si dupa tine,duteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........

solomon_i
solomon_i  •  23 Aprilie 2014, 20:10

Calatorie sprancenata...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează