FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pleacă Lamine Ghezali de la Dinamo? Răspunsul șefilor: „E tot ce pot să spun acum”

Lamine Ghezali / FOTO: Cristi Preda (GSP)
Lamine Ghezali / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 09:32 / Actualizat duminica, 02 iulie 2023 00:10

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, îi liniștește pe fanii roș-albilor: Lamine Ghezali, 23 de ani, francezul decisiv în promovarea echipei, va continua sub comanda lui Ovidiu Burcă și în Liga 1.

Suporterii se temeau că fotbalistul va fi cedat la prima strigare în cazul unei oferte, dar clubul nu vrea să renunțe ușor la unul dintre favoriții tribunelor. Întrebat într-o emisiune televizată despre situația curentă a lui Lamine Ghezali, Vlad Iacob a punctat:

„Eu am văzut foarte multe speculații în presă, s-au vehiculat și sume de transfer. Tot ce pot să spun este că pe adresa clubului nu a venit vreo solicitare oficială”.

Vlad Iacob: „Nu ne dorim ca Ghezali să părăsească echipa”

“Am auzit de interes doar din presă, deci nu avem această prioritate. Nu ne dorim ca Ghezali să părăsească echipa. Noi credem în el și credem că poate evolua cel puțin la fel de bine cum a făcut-o în play-off-ul sezonului trecut”, a spus Vlad Iacob, la emisiunea „Liga DigiSport”. 

La doar 23 de ani, Lamine Ghezali, omul decisiv în promovarea lui Dinamo, are o poveste interesantă de viață în spate. Citește aici un material special despre francezul din lotul „câinilor”.

Dinamo nu-l va ceda pe Lamine Ghezali pentru mai puțin de un milion de euro

Cum deja au apărut speculații privind viitorul său, oficialii bucureștenilor au transmis că fotbalistului i se prelungește automat angajamentul cu Dinamo, pe încă doi ani. Oricum, în acest moment, susțin sursele GSP, roș-albii țin la prețul francezului, doar o sumă impresionantă, care s-ar învârti în jurul a unui milion de euro, ar putea să-i facă să intre la negocieri!

„Dacă vânzarea lui îi poate aduce o liniște financiară clubului, nu o să mă opun eu. Până la urmă, așa trebuie construit. Nu cred că e la potențialul lui maxim, mai are marjă de creștere, dar putem să mai așteptăm”, a declarat Burcă la începutul lui iunie.

12 goluriși 5 assist-uri a strâns Ghezali în 31 de meciuri pentru Dinamo

VIDEO EXCLUSIV Adevăratul motiv pentru care Ovidiu Burcă a acceptat să preia Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV E oficial: Dinamo are încă doi acționari! Au investit deja 900.000€ în club

Dinamo își ia portar! Cine e jucătorul care s-a antrenat azi cu formația lui Burcă: modelul lui e Handanovic și e as la apărat penalty-uri

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
popescu222
popescu222  •  01 Iulie 2023, 12:02
Postat de Barna pe 01 Iulie 2023, 10:44

Ghezali e de departe cel mai fotbalist de la Dinamo.

Clar cel mai bun, desi poate nu chiar "de departe". Spaniolii au si ei calitate foarte buna. Iar cu cei doi atacanti centrali antamati, plus un portar de calitate in locul jalnicului Oncescu, lucrurile ar putea sta bine in campionatul care sta sa inceapa.

Barna
Barna  •  01 Iulie 2023, 10:44

Ghezali e de departe cel mai fotbalist de la Dinamo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează