FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pleacă o echipă întreagă! CFR va pierde jucători pe bandă rulantă la finalul sezonului

Gomelt se va întoarce la Bari în vară
Gomelt se va întoarce la Bari în vară

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2017 00:00

CFR-ul va trece printr-un proces de reorganizare în vară, iar nu mai puțin de 11 jucători vor părăsi aproape sigur echipa din Gruia.

CFR a pierdut, acasă, cu 0-3 întâlnirea cu CSU Craiova, iar mai mulți jucători care au evoluat duminică seară nu se vor mai regăsi în lot din sezonul viitor. La Cluj au venit noi investitori.

Aceștia i-au prelungit pe un sezon contractul antrenorului Vasile Miriuță, însă nu sunt dispuși să ofere noi înțelegeri mai multor jucători aflați la finalul înțelegerilor.

Clubul se află în incertitudine în ceea ce privește ieșirea din insolvență. Deși majoritatea datoriilor au fost plătite de către noii investitori, clubul nu a reușit să scape de acest statut la ultimele termene.

Din acest motiv, atât jucătorii, cât și conducătorii nu se "aruncă" în ceea ce privește contractele, existând, în continuare, posibilitatea ca vișiniii să nu aibă dreptul de a participa în cupele europene nici la finalul sezonului viitor, în cazul în care vor obține acest drept prin poziția din clasament.

În ceea ce-i privește pe jucători, Cristi Bud, Ionuț Larie, Cosmin Vâtcă, Juan Carlos Ruiz, Tiago Lopes, Dan Roman, Andrei Mureșan, Liviu Antal și Dino Spehar se află la finalul înțelegerilor, în timp ce Bilel Omrani și Tomislav Gomelt vor reveni la echipele de unde au fost împrumutați, conform actualdecluj.ro.

Incertă este și situația lui Ciprian Deac, 31 de ani, care are o ofertă de la Steaua, însă momentan nu a stabilit unde va evolua din vară.

1.000.000 €este cota atât a lui Larie, cât și a lui Tiago Lopes, aceștia fiind cel mai bine cotați jucători din lotul ardelenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Mai 2017, 11:49

dar datoriile fata de, spre exemplu, Maftei si Stancioiu le-au platit? nu?! atunci nici nu merita sa fie scosi din insolventa in care s-au bagat ca sa-si bata joc de atatia jucatori! echipele in insolventa nu au ce cauta in liga 1, cea care da reprezentantele in cupele europene!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează