FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pleacă Petrescu? CFR Cluj debutează în 6 zile în Liga Campionilor, dar „Bursucul” n-a condus niciun antrenament! Doi titulari pot pleca GRATIS dacă nu își primesc banii

Dan Petrescu (52 de ani) nu a condus niciun antrenament de duminică, de la reunirea lotului celor de la CFR Cluj.
Dan Petrescu (52 de ani) nu a condus niciun antrenament de duminică, de la reunirea lotului celor de la CFR Cluj.

Articol de - Publicat joi, 13 august 2020 11:31 / Actualizat joi, 13 august 2020 13:07

Dan Petrescu (52 de ani) nu a condus niciun antrenament de duminică, de la reunirea lotului celor de la CFR Cluj. Informațiile sunt că ar fi notificat clubul pentru datorii, la fel ca Djokovic sau Boli. CFR are 15 zile la dispoziție să le plătească restanțele, altfel riscă să îi piardă pe cei trei.

Chiar dacă oficialii campionilor încearcă să creeze aparența unei atmosfere liniștite la club, lucrurile nu stau deloc așa. Numeroasele datorii către jucători și membrii stafului tehnic au inflamat deja spiritele în vestiarul ardelenilor. Damjan Djokovic și Kevin Boli au notificat deja clubul pentru restanțe mai vechi de 60 de zile. Dacă nu își vor primi banii, cei doi pot părăsi clubul dacă se adresează comisiilor.

Celor doi li s-au plătit o parte dintre restanțe, dar nu este încă sigur că vor rămâne la echipă, deși amândoi mai au contracte pentru încă două sezoane. Ei nici nu au participat la niciun antrenament, la fel ca și portarul Grzegorz Sandomierski sau mijlocașul Alexandru Păun.

Ce se întâmplă cu Dan Petrescu?!

Ciudat este că, deși a ieșit din izolare în urmă cu o săptămână, nici Dan Petrescu nu s-a întâlnit cu echipa. El nu condus nicio ședință de pregătire de duminică, de la reunirea lotului. Iar partida cu maltezii de la Floriana, din primul tur preliminar Champions League, e aproape, pe 19 august, de la ora 22:00. 

Surse apropiate clubului susțin că tehnicianul ar fi notificat deja clubul pentru datoriile financiare din sezonul precedent, la fel ca Djokovic sau Boli, și că ar fi aproape de o nouă despărțire de CFR.

Avem rezultatele testului lui Petrescu

Alte informații susțin însă că ultimele sale teste medicale ar fi ieșit neconcludente, acesta fiind motivul pentru care nu s-a apropiat de jucătorii săi, deși a fost văzut în club în ultimele zile.

Gazeta a intrat însă în posesia ultimului test făcut de Dan Petrescu, pe 12 august, care a ieșit negativ. El fusese depistat pozitiv la coronavirus în urmă cu trei săptămâni, petrecând o săptămână în spital și încă una acasă, în izolare. de aceea, antrenorul campioanei nu a putut să-și conducă echipa de pe bancă în ultimele 3 partide de campionat, cu FC Botoșani, FCSB și U Craiova, toate câștigate de ardeleni.

Pleacă Petrescu? CFR Cluj debutează în 6 zile în Liga Campionilor, dar „Bursucul” n-a condus niciun antrenament! Doi titulari pot pleca GRATIS dacă nu își primesc banii

Pe de altă parte, conducerea grupării din Gruia susține că nu este nicio problemă și că Dan Petrescu ar fi primit câteva zile libere în plus pentru a sta cu familia, după perioada de izolare, acesta fiind de fapt motivul pentru care tehnicianul nu a participat la ultimele ședinte de pregătire.

VIDEO. CFR Cluj și-a aflat prima adversară din drumul spre grupele Champions League

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj se întărește în zona ofensivă! Cine vine în Gruia pentru a ataca grupele Ligii

EXCLUSIV Am aflat motivul răzvrătirii lui Djokovic! CFR Cluj, aproape de a-și pierde unul dintre cei mai importanți jucători

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
clujcampion
clujcampion  •  13 August 2020, 21:27
Postat de 1_0_1_0 pe 13 August 2020, 16:19

Helouuuu, mi-ati sters ultimul comentariu. De ce oare? O fi adevarat ce zic eu? E un alt Dan Petrescu pe buletinul de analiza? Chiar credeti ca nu se prinde lumea ca antrenorul CFR-ului nu si-ar face un test covid la Institutul Oncologic nici in ruptul capului???/ Serios? Mai puteti? Sunteti jalnici bre !!!!

Stai linistit. Asa fac guvizii astia de la ***. Cand le spui adevarul, iti sterg comentariile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

archibald
archibald  •  13 August 2020, 17:38

Măi atârnătorilor, oare nu puteți publica ceva de bine despre clubul ăsta? Existența voastră este condiționată de lăturile publicate despre "unii" la comanda "altora"! De 3 ani împrăștiați în mediul virtual doar fiere despre ei și miere despre cei care vă alimentează conturile!

piet
piet  •  13 August 2020, 16:54

ar fi bine pentru el s-a iasa din mizeria asta indusa de mielutu targa si bagaciosu, care la urma urmei nu sunt decat niste baieti destepti,creati de pestilentialul mediu politic dambovitean si care scuturati bine si-ar face veacul pe la rahova!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează