FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pleacă şi Fane? » Ştefan Bărboianu îşi va lămuri situaţia într-o discuţie cu patronul Ionuţ Negoiţă

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 martie 2015 23:00

Stanciu l-a criticat dur pe fundaş pentru evoluţia de la Tîrgu Mureş. Fotbalistul i-a cerut explicaţii managerului, dar acesta n-a acceptat dialogul.

Ştefan Bărboianu este foarte dezamăgit de faptul că a fost desfiinţat de Daniel Stanciu după înfrîngerea de la Tîrgu Mureş, 1-2, şi va purta azi o discuţie cu cărţile pe faţă cu patronul din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă. Fundaşul lateral a încercat, vineri noapte, să aibă un dialog lămuritor cu managerul roş-albilor, dar s-a lovit de refuzul acestuia.

Stanciu i-a imputat lui Fane eliminarea lui Ricardo Machado din minutul 58: "Bărboianu a greşit foarte mult, a făcut o gafă monumentală la eliminarea lui Machado, care ne-a costat. E căpitan şi ar trebui să înţeleagă că la Dinamo se doreşte altceva. Cine nu va înţelege se va îndepărta de club treptat".

"Mi-am lăsat soţia în spital pentru Dinamo!" ;)
Surse autorizate susţin că Bărboianu s-a declarat jignit de faptul că i s-a imputat că nu ştie ce reprezintă Dinamo. Acesta le-a spus coechipierilor săi că pentru Dinamo şi-a lăsat soţia în spital atunci cînd a avut probleme cu sarcina pierdută şi a venit să joace cu Steaua, dar acum, după o prestaţie mai slabă, nu-şi mai aduce nimeni aminte de acest lucru.

Plăteşte pentru prietenia cu Stoican?
Conform surselor GSP, olteanul se simte vizat din cauza faptului că este considerat unul dintre jucătorii de suflet ai fostului antrenor Flavius Stoican. Din grupul preferaţilor lui Flavius mai fac parte Valentin Lazăr, Traian Marc şi Andrei Cordoş.

Primii doi şi-au pierdut statutul de titulari incontestabili, iar Cordoş a ajuns la Pandurii după ce a fost îndepărtat din lot în această iarnă. Toate acestea coroborate cu ultimele declaraţii ale lui Stanciu l-au făcut pe Ştefan să creadă că este următorul pe "lista neagră".

Delegaţie la Rin
Fundaşul născut la Craiova nu este singurul jucător nemulţumit de noua conducere din Ştefan cel Mare. Conform aceloraşi surse, în zilele următoare un grup mai mare de jucători se va duce la biroul lui Ionuţ Negoiţă de la Rin pentru a-şi expune nemulţumirile faţă de Stanciu şi Teja!

Ieri, mai calm
Ieri, Stanciu a vorbit la sport.ro. El nu a mai fost la fel de vehement în legătură cu greşelile din meciul cu Tîrgu Mureş şi a evitat să-l mai arate cu degetul pe Bărboianu: "Avem un grup bun, care se va bate cu siguranţă la titlu de la anul. Dinamo este încă în continuarea unui prim «11», cu jucători valoroşi, jucători care mai şi greşesc, dar îşi şi revin în meciurile următoare. Într-un cuvînt sîntem pe drumul cel bun".

1 gol în 18 meciuri a marcat Bărboianu în acest sezon de Liga 1

5 goluri în 161 de partide a marcat Bărboianu all-time în Liga 1

1.604 minute jucate are Bărboianu în acest sezon de Liga 1, cele mai multe din lotul lui Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
reddogsv
reddogsv  •  09 Martie 2015, 19:08

"Mi-am lăsat soţia în spital pentru Dinamo!" Da, sigur! Cum ai fost eternal rezerva la Astra iar Dinamo te-a luat si te mai facut si capitan....Mare dinamovisti esti si tu de mic.!Ne-ai mancat o finala cu stoaia si atatea meciuri in ultimul an. Nu-I deajuns ,,sufletul''!

reddogsv.
reddogsv.  •  08 Martie 2015, 22:52
Postat de alinusdinamo pe 08 Martie 2015, 19:48

Pana acum esti cel mai prost om cu care am dialogat pe acest forum.Unde scrie ma ,vita,ca nu poti face tranferuri pe bani daca esti in insolventa.Ca legea insolventei e aceiasi pentru toate societatile comerciale.Nu exista lege speciala pt.cluburile de fotbal.Am ajuns o echipa submediocra si tot ii gasiti scuze lui negoita.Habar nu ai ce datorii avea clubul,habar nu ai ca Dinamo este un brand,nu este o suma de jucatori (asta era valabil la Glina).Nu ia nimeni apararea vechilor actionari.Unii platesc deja pt.ce au facut.Dar cea mai mare greseala a lor a fost ca au lasat clubul lui negoita.Sa stii ca in insolventa putea si badea sa bage clubul bine-mersi.si atunci ce spuneai :badea salvatorul

Poti face transferuri dar doar liber de contract, insolventa nu-ti da dreptul sa cumperi pe bani decat daca ai aprobare de la administratoru judiciar, cred ca e clara treaba pentru toata lumea, altfel Dinamo avea in momentu de fata nu mai jucatori la care liga 1 doar viseaza !!!!!

reddogsv.
reddogsv.  •  08 Martie 2015, 22:29

Sper sa dispara din peisaj acest oltean care nu le are cu fotbalul deloc, el compenseaza doar prin greselile proprii si din pacate ingroapa si echipa, sper sa-i i-a cu el pe Nedumeritul de Durimel dar si pe Nedelcearu cu BUBAker.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează